Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Δύο δηλητηριώδη βασιλικά καφέ φίδια παλεύουν ή κάνουν έρωτα; Φρενίτιδα στο διαδίκτυοΠροβληματίζεται το διαδίκτυο για το τι ακριβώς κάνουν αυτά τα δύο πολύ επικίνδυνα δηλητηριώδη βασιλικά καφέ φίδια της Αυστραλίας.

Ο άνθρωπος που τα βιντεοσκόπησε στο Merredin της Δυτικής Αυστραλίας προκάλεσε αναστάτωση καθώς ορισμένοι χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης υποστηρίζουν ότι τα δύο φίδια είναι αρσενικά και παλεύουν για «τα μάτια» ενός θηλυκού, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως πρόκειται για ένα αρσενικό και ένα θηλυκό φίδι που ζευγαρώνουν.
Hiss and make up: A pair of king brown snakes have been captured battling on a dirt road in the outback
Την απάντηση την έδωσε στην Daily Mail ένας φοιτητής ζωολογίας του ζωολογικού κήπου της Μελβούρνης, ο Κρίστοφερ Τζόλι ο οποίος υποστήριξε πως πράγματι πρόκειται για δύο αρσενικά φίδια που παλεύουν για το ποιος θα διεκδικήσει ένα θηλυκό.

Σύμφωνα με τον ίδιο θα ακολουθούσαν τη μυρωδιά του θηλυκού όταν θα συναντήθηκαν οι δρόμοι τους. Τα φίδια συνήθως παλεύουν όταν ο αντίπαλός τους είναι ισότιμος, τουλάχιστον σε μέγεθος, διαφορετικά φεύγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου