Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 26, 2016

Κανείς δεν θα περίμενε ότι το να βλέπεις celebrities να τρώνε θα ήταν τόσο αστείο



Ας παραδεχτούμε ότι το internet έχει, πολλές φορές, περίεργο και ιδιαίτερο χιούμορ και ότι με τόσες πληροφορίες, meme και gifs που κυκλοφορούν πρέπει να γίνει εφευρετικός για να ξεχωρίσεις.


Αυτό ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του Celebrities Eating Things, ενός λογαριασμού στο Instagram, ο οποίος απαρτίζεται από φωτογραφίες διάσημων να τρώνε αμέριμνοι το φαγητό τους, μαζί με την βαθμολογία για την επίδοσή τους, η οποία εξαρτάται από τον τρόπο που κράτησαν το καλαμπόκι, το φαγητό που έτρωγαν, αλλά και την έκφραση που είχαν.

Και φυσικά ο Steven Seagal πήρε 10/10.

Ακόμα να σας εξάψουμε την περιέργεια;

Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα ενός διάσημου να τρώει είναι για κάποιον περίεργο λόγο πάντοτε ελκυστικά, ίσως επειδή έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε να περπατούν «ατσαλάκωτοι» πάνω στο κόκκινο χαλί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κάθε τέτοια φωτογραφία, με την κατάλληλη περιγραφή και βαθμολογία καταλήγει να είναι κάτι πραγματικά αστείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου