Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 20, 2016

UFO διπλα στο πρόσφατο «Σούπερ φεγγαρι»;(βιντεο)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Όλος ο κόσμος έγινε μάρτυρας ένα σπάνιου φαινόμενου, γνωστό ως το σούπερ φεγγάρι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, με το φεγγάρι να φαίνεται μεγαλύτερο και φωτεινότερο από κάθε άλλη φορά. Ωστόσο, ένα κλιπ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έχει προκαλέσει την περιέργεια του κοινού, καθώς δύο μαύρα αντικείμενα (που πιστεύεται ότι ήταν διαστημικά σκάφη) παρατηρήθηκαν να πετούν δίπλα από το φεγγάρι με μεγάλη ταχύτητα.
Βίντεο δύο αγνώστου ταυτότητας μαύρων αντικείμενων να περνούν το φεγγάρι τραβήχτηκε σε απευθείας σύνδεση. Χρειάστηκε μόνο ένα δευτερόλεπτο για να πετάξουν τα αντικείμενα πέρα από το φεγγάρι.

«Καθώς έκανα μία εγγραφή βίντεο του Σούπερ φεγγαριού το βράδυ της 13 Νοεμβρίου… Κοντά στο τέλος του βίντεο, ένα αντικείμενο φαίνεται να περνά πέρα από το φεγγάρι, αντανακλώντας τη σκιά του στην επιφάνεια της σελήνης,» αναφέρεται στη λεζάντα του βίντεο που γράφτηκε από τον χρήστη, σύμφωνα με την Sun «Δεν έχω ιδέα τι θα μπορούσε να είναι.»

Ωστόσο οι θεατές του βίντεο δεν πιστεύουν ότι τα αντικείμενα είναι ΑΤΙΑ ή εξωγήινοι. Πολλοί είναι της γνώμης ότι τα αγνώστου ταυτότητας μαύρα αντικείμενα θα μπορούσαν να είναι δορυφόροι πουλιά ή μπαλόνια που περνούν μπροστά από την κάμερα.

Είναι ενδιαφέρον ότι το πρόσωπο που απαθανάτισε και ανέβασε το βίντεο δεν ισχυρίστηκε ότι τα αντικείμενα ήταν στο διάστημα ή πέρασαν από το φεγγάρι. Έτσι, τα αντικείμενα θα μπορούσαν να είναι απλά μπαλόνια ή υλικά που πέρασαν από τη φωτογραφική μηχανή και όχι διαστημικά σκάφη όπως ισχυρίστηκαν συνωμοσιολόγοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου