Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 24, 2017

Τι γίνεται με τις φόλες σ'αυτή τη χώρα;



Σήμερα, αντί να γράψω εγώ κάτι, παραθέτω απλώς την ανάρτηση του Συλλόγου Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου, που καλεί σε συνάντηση τον κόσμο της περιοχής του.
Η συνάντηση μπορεί να ενδιαφέρει μόνο τους κατοίκους της περιοχής, αλλά το θέμα αφορά όλο τον κόσμο σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και φέρνει τους ιδιοκτήτες ζώων και τους φιλόζοους σε απόγνωση.
To θέμα είναι οι φόλες που πετάνε οπουδήποτε πλέον κάποιοι, δυστυχώς, συμπολίτες μας. Κρίνω ότι οι συναντήσεις και οι συζητήσεις μεταξύ κατοίκων για την εξεύρεση λύσεων είναι απαραίτητες. Από τον καναπέ μας δεν μπορούμε να λύσουμε ποτέ τίποτα. Απαιτείται ενεργοποίηση από όλους.


"Το πάρκο ανήκει σε όλους!
Την Κυριακή 26/03 και ώρα 18:30, σας καλούμε σε συνάντηση στο πάρκο της Αττικής Οδού, προκειμένου να συζητήσουμε πώς θα προστατεύσουμε το πάρκο μας.
Κινδυνεύουν τόσο τα παιδιά όσο και τα δεσποζόμενα και μη ζώα.

***SOS***

Κι άλλες φόλες πριν λίγο στο πάρκο της Αττικής Οδού και στην οδό Λευκών Ορέων.
Υπάρχουν μαρτυρίες για άτομο που αναζητά τα αδέσποτα του Χαλανδρίου. Μπορεί να έχει ρίξει φόλες σε διάφορα σημεία του Χαλανδρίου και κυρίως στο Ρέμα.
Κινδυνεύουν όλα τα σκυλιά και οι γάτες, δεσποζόμενα και αδέσποτα".
Πηγή: facebook.com/filoizoonhalandriou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου