Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Το πιο ανατριχιαστικό έθιμο που έχουμε ακούσει ποτέ! Ακρωτηριάζουν τα δάχτυλα τους γιατί... [photos]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κάποια αποτελούν ταμπού, κάποια σοκάρουν, κάποια είναι αμφιλεγόμενα και μάλλον περίεργα. Τα έθιμα ορισμένων φυλών συχνά προκαλούν δέος στο σύγχρονο κόσμο, ωστόσο ένα από τα πιο βίαια είναι ίσως η διαχείριση του πένθους από τις γυναίκες της φυλής Ντάνι στην Ινδονησία.

Ο θάνατος ενός μέλους της οικογένειας στη συγκεκριμένη φυλή προαναγγέλλει έναν αφόρητο συναισθηματικό, αλλά και σωματικo

πόνο για τις γυναίκες του στενού του περιβάλλοντος.

Εκτός από την αναπόφευκτη συναισθηματική θλίψη, οι γυναίκες της φυλής Ντάνι είναι υποχρεωμένες να δείξουν το πένθος τους, κόβωντας ένα κομμάτι από τα δάχτυλά τους.

Αυτή η περίεργη και μάλλον ανατριχιαστική πολιτιστική πρακτική εκτελείται ως ένα μέσο για την ικανοποίηση των φαντασμάτων των προγόνων και εφαρμόζεται ακόμα και στις μέρες μας.


Πριν από τον ακρωτηριασμό, το δάχτυλο δένεται με σπάγκο για τριάντα λεπτά για να μουδιάσει και αμέσως μετά τον ακρωτηριασμό το τμήμα του χεριού καυτηριάζεται για την αποφυγή μολύνσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου