Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 21, 2017

Αυτός είναι ο λόγος που η παραγωγή του Survivor αποκάλυψε τώρα την κλoπή του φαγητού από τους ντόπιους-Οι απειλές του Χανταμπάκη…(Βίντεο)


Στο «Φτιάξε καφέ» αποκαλύφθηκε το παρασκήνιο πίσω από την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για τις ατασθαλίες των παικτών του Survivor εν σχέσει με το φαγητό, το οποίο αποσπούσαν από τους ντόπιους.
Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε ότι το σκηνικό αυτό έχει γίνει πάνω από έναν μήνα, όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν ακόμη στους Διάσημους, μαζί με τον Ντάνο. 

Γιατί αποκαλύφθηκε τώρα; Όπως ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη, ο Στέλιος Χανταμπάκης, εξοργισμένος από το πώς παρουσιάστηκε ο ίδιος στο κοινό, αναφορικά με τη διαμάχη του με τον Ντάνο, απείλησε ότι θα αποκαλύψει μόλις γυρίσει στην Ελλάδα όλο το παρασκήνιο, ώστε να καταλάβει ο κόσμος για ποιο λόγο οι Διάσημοι στοχοποίησαν τον Ντάνο. 

Έτσι, η παραγωγή αναγκάστηκε να το αποκαλύψει κατόπιν εορτής η ίδια, ώστε να προλάβουν τυχόν έκρηξη του πρώην πλέον παίκτη του Survivor. Δείτε αναλυτικά τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου