Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Θα σας σπάσουν τα νεύρα σήμερα! Οι προκλητικοί πανηγυρισμοί των Τούρκων και οι γκριμάτσες! Αν είστε ευέξαπτοι μην κάνετε το «κλικ»!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Θα σας σπάσουν τα νεύρα σήμερα! Οι προκλητικοί πανηγυρισμοί των Τούρκων και οι γκριμάτσες! Αν είστε ευέξαπτοι μην κάνετε το «κλικ»!

Καλά, σήμερα προβλέπονται 2 πράγματα! Ο ΣΚΑΙ να κάνει 90% τηλεθέαση και να σπάσουν πολλές τηλεοράσεις!

Αυτό που μας άφησε το πρώτο αγώνισμα είναι… νεύρα… νεύρα… νεύρα! Όχι για κάποιον άλλον λόγο, αλλά για το πόσο προκλητικοί είναι οι Τούρκοι σε αυτό το αγώνισμα!
Όπως είδατε -και όσοι δεν είδατε μπορείτε να δείτε παρακάτω- στο βίντεο που ακολουθεί, τον πρώτο αγώνα χάνει η Ελλάδα και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με αποτέλεσμα το 1-0 να γίνεται υπέρ της Τουρκίας.

Όταν τελειώνει το αγώνισμα ο Τούρκος ποδοσφαιριστής… και τονίζουμε, κορυφαίος ποδοσφαιριστής… γονατίζει, γκαρίζει σαν Αούγκανος με τον πιο προκλητικό τρόπο! Φαίνεται ότι τους δόθηκε η ευκαιρία «να τσακίσουν» τους Έλληνες, όπως γράφουν από χθες σε όλα τα social media οι Τούρκοι!

Από την άλλη, οι Έλληνες δεν κάνουν καμία κίνηση! Επιστρέφει ο Κώστας σιωπηλά στην κερκίδα και τον υποδέχεται η υπόλοιπη ομάδα… Και επειδή είδαμε μερικά αποσπάσματα από όλο το επεισόδιο, θα σας πούμε κάτι στο Youweekly.gr για το βράδυ και μην πείτε ότι δεν σας προειδοιήσαμε! Το ύφος των γυναικών από την τούρκικη ομάδα θα σας ανάψει τα λαμπάκια… Θα κάνουν γκριμάτσες, θα γελάνε ειρωνικά! Αυτός ο πανηγυρισμός θα είναι μόνο η αρχή!

Δείτε το απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου