Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

Αλλαγή ωραρίου δημοτικών υπαλλήλων: Το facebook απάντα στο “ξεχειλωμένο μυαλό Πατούλη”Με οργή υποδέχτηκαν στο facebook δημοτικοί υπάλληλοι την πρόταση που κατέθεσε η ΚΕΔΕ στο Πολυνομοσχέδιο ΟΤΑ του υπουργείου Εσωτερικών, για την αλλαγή του ωραρίου εργασίας στους δήμους.

Συγκεκριμένα, η ΚΕΔΕ κατά την παρατήρησή της, «Ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των υπαλλήλων του δημοσίου και των ΟΤΑ», προτείνει:

Α) Καθιέρωση ενός και μοναδικού ωραρίου από τις 09:00 έως τις 17:00, «όπως συμβαίνει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες».

Β) Καθιέρωση λειτουργίας βασικών υπηρεσιών της δημόσιας διοίκησης και των δήμων σε βάρδιες (π.χ. 09:00 – 17:00 και 13:00 – 21:00), «προκειμένου να εξυπηρετούνται αποτελεσματικότερα οι πολίτες».

Η αντίδραση των δημοτικών υπαλλήλων, ήταν άμεση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά στο facebook έγραψαν:

— Οκ με τα παιδιά των δημοτικών υπαλλήλων τι θα γίνει; Θα τα πηγαίνουμε το πρωί και το μεσημέρι; Σχολεία θα έχει μέχρι τις 5; Μήπως να δίνω λεφτά στην εξάχρονη κορη μου να παίρνει ταξί

— ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΑΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ..ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ…ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ!!!ΒΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!!!!ΟΛΟ ΙΔΕΕΣ ΕΙΣΤΕ !!ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ !!!ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!!

— Ξεχυλωμένο μυαλό Πατούλη,να δώ πόσο περισσότερο θα εγκληματίσεις, εσύ και ο εντολέας σου, εναντίον των υπαλλήλων των δήμων. Σου διαφεύγει όμως ηθελημένα, ότι στις ευρωπαϊκές χώρες οι δημοτικοί υπάλληλοι, δεν αμοίβονται με ψίχουλα. ΑΙΔΩΣ

— Δε έκατσε κανένας τους πίσω από απορρυμματοφόρο να δουν πως βγαίνει το μεροκάματο…

— ΩΡΑΙΟΣ. ΜΕ ΜΕΙΟΝ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ Η ΜΕ ΒΡΟΧΗ Κ ΕΣΥ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΡΦΙΝΓΚ… ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ. ΑΛΛΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΛΟΙ….

— Μου φαίνεται πως οι πολιτικοί μας προϊστάμενοι είναι πολύ πιο μακριά από την κοινωνία και τις ανάγκες της Αυτοδιοίκησης από όσο πίστευα…

— Ποιά δημόσια υπηρεσία δουλεύει το βράδυ; Και ποιους θα εξυπηρετεί βρε ……που τα μόνα μεροκάματα που κάνατε είναι τα λεφτά του μπαμπά σας;

— Ας βγουν με το πλοίο της αγάπης Αύγουστο 9 με 5 και τα λέμε…

— Αυτό λέγεται αριστερό ωράριο……

— Τι σχέση έχει αυτό που λες με την δεξιοκρατούμενη ΚΕΔΕ που έκανε την πρόταση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου