Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 16, 2017

Απίστευτες υπηρεσίες που μπορούν να σας προσφέρουν τα ξενοδοχεία



Δέκα εκπληκτικές υπηρεσίες για όσους αγαπούν την πολυτέλεια και την καλοπέραση


Για όσους είναι ικανοποιημένοι με μια λευκή ρόμπα και δωρεάν προϊόντα περιποίησης, η ακόλουθη λίστα ανέσεων των ξενοδοχείων μπορεί να προκαλέσει ένα τεράστιο σοκ.





Πρόκειται για καταλύματα που θεωρούνται από τα πιο πολυτελή στον κόσμο, για τα οποία η προσφορά ενός πρωινού στο κρεβάτι θεωρείται παιχνιδάκι.

Από εξατομικευμένες επιδείξεις πυροτεχνημάτων σε εκδρομές σκι με πρωταθλητές Ολυμπιακών Αγώνων, παρακάτω ακολουθούν οι πιο τρελές ανέσεις που μπορείτε να βρείτε σε διάφορα ξενοδοχεία του κόσμου:





THE LODGE AT SEA ISLAND - ΤΖΟΡΤΖΙΑ

Υπηρεσία Μπάτλερ: Δεν χρειάζεται πια να αγχόνεστε για την ετοιμασία της βαλίτσας σας. Το Lodge at Sea Island προσφέρει 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ που θα κάνει τα πάντα για εσάς. Οι υπηρεσίες του είναι διαθέσιμες σε όλους τους επισκέπτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο και το κόστος συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου. Φυσικά, την υπηρεσία μπάτλερ μπορείτε να τη βρείτε σε πολλά ξενοδοχεία σε κάθε γωνιά του κόσμου.





HARD ROCK HOTELS

Παροχή κιθάρας: Το πρόγραμμα «Sound of Your Stay», το οποίο διατίθεται σε οποιοδήποτε από τα 23 ξενοδοχεία και 11 καζίνο του Hard Rock Hotels, περιλαμβάνει δωρεάν ενοικιάσεις κιθάρας Fender με ενισχυτή δαπέδου Mustang και ακουστικά Nixon.





IL SALVIATINO - ΙΤΑΛΙΑ

Μπανιέρα με σαμπάνια: Στο ξενοδοχείο Il Salviatino της Φλωρεντίας στην Ιταλία, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα λουτρό γεμάτο με αφρώδη οίνο, όπως Prosecco, Spumante ή Γαλλική Σαμπάνια. Το κατάλυμμα προσφέρει επίσης μία επιπλέον δροσερή φιάλη για πόση. Η υπηρεσία ξεκινά από 9.000 δολάρια, αν και οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με την επιλογή του οίνου.



ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου