Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Αμερική: Ηρωίδα γυναίκα πέφτει στις ρόδες αυτοκινήτου για να σώσει ένα μικρό παιδί


Ποιος είπε ότι στις μέρες δεν υπάρχουν ήρωες. Ένα αυτοκίνητο εκτός ελέγχου παρέσυρε δύο άτομα εναντίον σε πέτρινο τοίχο στο Bridgeport
του Κονέκτικατ και σύμφωνα με την αστυνομία αλλά και το οπτικό υλικό, η γυναίκα βλέποντας ότι κινδυνεύει ένα αγόρι , έβαλε οικειοθελώς το σώμα της μπροστά σώζοντας ουσιαστικά το μικρό αγόρι.


Η Shanta Jordan δεν γνώριζε το μικρό αγόρι που έσωσε.


Προσπάθησε να απομακρύνει το μικρό αγόρι από το δρόμο, όταν ένα αυτοκίνητο ήρθε από το πουθενά, βλέποντας ότι δεν προλαβαίνει πήδηξε μπροστά από το αυτοκίνητο.


Η αστυνομία λέει ότι το σώμα της απορρόφησε μεγάλο μέρος τη σύγκρουσης, σώζοντας τη ζωή του παιδιού, αν και το αγόρι εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρούς τραυματισμούς. Και η ίδια νοσηλευέεται εκτός κινδύνου.


"Αν δεν είχε παρέμβει, το παιδί θα ερχόταν σε άμεση επαφή με το αυτοκίνητο και θα είχε πεθάνει", δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Bridgeport A.J. Perez."


Όσο για το μικρό αγόρι, οι γιατροί πίστευαν αρχικά ότι θα έπρεπε να ακρωτηριάσουν και τα δύο του πόδια, αλλά μετά από πολλές ώρες στο χειρουργείο τα έσωσαν.


Ο οδηγός του οχήματος είναι επίσης νοσηλευόμενος και αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για απερίσκεπτη οδήγηση και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου