Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Αυτό το κουτάβι απολύθηκε από την αστυνομία για τον πιο αξιολάτρευτο λόγο

Ο Gavel, ο αξιολάτρευτος γερμανικός ποιμενικός της φωτογραφίας, είχε αρχικά στρατολογηθεί ως κουτάβι για να μπει στο σώμα σκύλων της αστυνομίας. Ένα σημαντικό ψεγάδι, όμως, στο χαρακτήρα του, τον κατέστησε ακατάλληλο για τη θέση.


Ποιο ήταν αυτό; Το ότι ήταν υπερβολικά φιλικός με τους ανθρώπους.
governor of queensland
Αντί να πιάνει εγκληματίες και να ανακαλύπτει εκρηκτικά και ναρκωτικά με τη μυρωδιά, ο Gavel προτιμούσε να δέχεται χάδια και αγκαλιές από τους αγνώστους, όπως αναφέρει το BBC.
Οι εκπαιδευτές του στο Queensland Police Service του Brisbane, στην ανατολική Αυστραλία, αποφάσισαν τον Φεβρουάριο πως ο σκυλάκος ήταν υπερβολικά κοινωνικός για το αστυνομικό σώμα και διέκοψαν το 16 μηνών πρόγραμμα εκπαίδευσής του.
Λίγο αργότερα, όμως, το γλυκύτατο κουτάβι βρήκε ένα πόστο κομμένο και ραμμένο για τις πατούσες του.
Ο κυβερνήτης του Queensland, Paul de Jersey, στην κατοικία του οποίου πραγματοποιούταν η εκπαίδευση του Gavel, πήρε το κουτάβι υπό την προστασία του και το έκανε επίσημο μέλος της οικογένειάς του.
Μάλιστα του απένειμε και τον αριστοκρατικό τίτλο του «Vice-Regal Dog» (Σκύλος Αντιβασιλιάς, σε ελεύθερη μετάφραση), θέλοντας να αναγνωρίσει την ιδιαίτερη συμπεριφορά του κουταβιού που κερδίζει καρδιές όπου κι αν εμφανιστεί.
Όπως αναγράφεται στο συμβόλαιό του, η δουλειά του Gavel πλέον είναι να καλωσορίζει του επισκέπτες του Κυβερνήτη και να παρίσταται σε επίσημες εκδηλώσεις.

Και, όπως μπορείτε να δείτε, ο Gavel απολαμβάνει τα νέα του καθήκοντα και με το παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου