Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 09, 2017

Πώς θα ξεθυμώσεις γρήγορα (και ανώδυνα);

Πώς θα ξεθυμώσεις γρήγορα (και ανώδυνα);Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Είσαι θυμωμένος/η; Πέταξε από μέσα σου αυτό το βασανιστικό συναίσθημα με ένα χαμόγελο! Ερευνητές από το Εργαστήριο Γλώσσας και Συναισθημάτων...


Ερευνητές από το Εργαστήριο Γλώσσας και Συναισθημάτων του πανεπιστημίου του Wisconsin αναρωτήθηκαν αν το σώμα επηρεάζει τα συναισθήματα ή το αντίστροφο. Και ψάχνοντας βρήκαν ότι προφανώς συμβαίνουν και τα δύο.
Κάνε ένα μεγάλο, προσποιητό χαμόγελο!

Όπως ομολογούν οι επιστήμονες, τα στοιχεία δείχνουν ότι η διασύνδεση μυαλού και σώματος είναι πολύ πιο περίπλοκη από όσο φανταζόμαστε. Άραγε λοιπόν μήπως μπορούμε να κατευνάσουμε τον θυμό μας πιέζοντας απλώς και μόνο τον εαυτό μας να κάνει ένα μεγάλο, προσποιητό χαμόγελο; Ή, το αντίστροφο, αν συνοφρυώσουμε το πρόσωπό μας μήπως σύντομα θα αρχίσουμε να νιώθουμε οργή ή λύπη; Οι έρευνες του πανεπιστημίου του Wisconsin δεν το αποκλείουν, αφού οι μύες έκφρασης του προσώπου αποδεικνύεται ότι συνδέονται αμφίδρομα με τα συναισθήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου