Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 15, 2017

Το εστιατόριο των… λάθος παραγγελιών!



Ένα από τα πιο απογοητευτικά πράγματα που μπορεί να συμβεί όταν αποφασίσουμε να φάμε σε ένα εστιατόριο είναι να λάβουμε άλλο πιάτο από αυτό που παραγγείλαμε. Παραδόξως, ένα εστιατόριο στο Τόκιο, το Tokyo Maggie, προσφέρει ακριβώς αυτό. Το εστιατόριο βρίσκεται στην περιοχή Toyosu του Τόκιο και προσλαμβάνει σερβιτόρους με άνοια.



Το εστιατόριο ξεκίνησε να λειτουργεί δοκιμαστικά στις 2 Ιουνίου μέχρι τις 4 του ίδιου μήνα, αλλά συνεχίζει τη λειτουργία του κανονικά. Οι οι σερβιτόροι πάσχουν όλοι από άνοια οπότε οι παραγγελίες πολλές φορές είναι λάθος και τα πιάτα που φτάνουν στο τραπέζι διαφορετικά από αυτά που θέλει ο πελάτης. Ωστόσο, αυτή η έννοια της έκπληξης είναι η ιδιαιτερότητα που ζητούν πολλοί. Ο blogger τροφίμων Mizuho Kudo αναφέρει ότι σκοπός της λειτουργίας του είναι να καταλάβει ο κόσμος πώς είναι οι άνθρωποι με την εν λόγω πάθηση και να αλλάξουν την αντίληψή τους γι’ αυτούς, συνειδητοποιώντας ότι μπορούν να λειτουργήσουν ως μέλη της κοινωνίας.



Ο ίδιος παρήγγειλε ένα χάμπουργκερ, αλλά τελικά έφτασε να τρώει ζυμαρικά, που αποδείχθηκαν απροσδόκητα νόστιμα. Ο Kudo είπε ότι οι σερβιτόροι ήταν γεμάτοι χαμόγελα και καλή διάθεση, κάτι που ανεβάζει τη δημοτικότητα του εστιατορίου, το οποίο αναμένεται να μείνει ανοιχτό μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου 2017 για να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ.



perierga.gr - Το εστιατόριο των λαθών!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου