Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.


Ιουνίου 18, 2017

Λιποθύμησαν στρατιώτες στην παρέλαση για τα γενέθλια της Ελισάβετ(photo-video)



Τουλάχιστον πέντε στρατιώτες της βασιλικής φρουράς λιποθύμησαν κατά τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ.
More than 1,500 soldiers, 200 horses and 400 musicians attended the ceremony at Horse Guards Parade, pictured, that marked the Queen's official 90th birthday celebration

Παρά την τραγωδία στον πύργο Grenfell οι εορτασμοί για τα γενέθλια της Ελισάβετ έγιναν κανονικά, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για Poor soldiers on the Elizabeth's birthday parade
Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ημέρες στην Βρετανία καταγράφονται πρωτοφανείς θερμοκρασίες για την εποχή. Ο υδράργυρος φτάνει ακόμη και τους 30 βαθμούς ενώ πολύ υψηλά είναι τα επίπεδα της υγρασίας.
A guardsman in the Household Division collapsed, pictured, during the Trooping the Colour ceremony today
Η στολή των στρατιωτών της βρετανικής φρουράς είναι πολύ βαριά με αποτέλεσμα ορισμένοι άντρες να μην αντέξουν σε συνδυασμό με την αποπνικτική ατμόσφαιρα και την ορθοστασία και να λιποθυμήσουν.
An RAF serviceman fainted outside St Paul's Cathedral yesterday ahead of a thanksgiving service that was also celebrating the Queen's official birthday 
Επισήμως, ο εκπρόσωπος του Παλατιού δεν επιβεβαίωσε τον αριθμό, ωστόσο, δήλωσε ότι ένας αριθμός στρατιωτών όντως έχασε τις αισθήσεις τους, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.
The soldier was stretchered away by officials to receive medical attention while the parade continued

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου