Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 14, 2017

Survivor: Τα σχόλια του Twitter για το επεισόδιο της Τρίτης! To κράξιμο στον Μάριο, η σπόντα για Χραν και η μητερα του Αγγελόπουλου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Άλλο ένα επεισόδιο πέρασε στο Survivor! Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα… Μία σπόντα του Μάριου Πρίαμου, λίγα νεύρα Χρανιώτη, έναν Αγγελόπουλο που ήταν ζεν και την μητέρα του που έγινε το κέντρο συζήτησης!
Καταλαβαίνετε πως το Twitter δεν αφήνει κάτι τέτοια ασχολίαστα και πάλι τα timeline πήραν «φωτιά»! Έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα… Οι μισοί βρίζουν τον Μάριο, οι άλλοι τον Αγγελόπουλο και κάπως έτσι προχωράει η καθημερινότητα. Διαβάστε παρακάτω…

Εμενα η μανα μου θα μου λεγε:
"Τοσες φορες βγηκες εξω,ενα τηλ δεν μπορουσες να παρεις? Αλλα αυτη...σ'εχει βαλει στο βρακι της!"

Απογοητευτηκα απο την μανα ν(τ)ανου...ουτε μπηχτη για την νυφουλα, ουτε "ζακετα να βαζεις"....
Κατερρευσαν ολα μεσα μου.....
Να χαίρεστε το .
Κολέγιο Αθηνών, το κάνατε.
Σε λίγο οι παίκτες θα κινδυνεύουν να τραυματιστούν λόγω βάρους 
αν σε μια σχέση ή δουλειά αισθάνεσαι τόοο άχρηστος όσο ο Σπαλιάρας στα αγωνίσματα του  είναι καιρός να φεύγεις
 Ειναι ξεκαθαρο οτι ο Μαριος παθαίνει πανικό οταν παιζει με Ντανο, πέφτει, χτυπάει, στραμπουλαει και ολα τα κακά!!!
Χρα-Ντάνος ..σαν παλιά ελληνική ταινία ..ένα δίδυμο που συνέχεια τρώγονται και ταυτόχρονα αγαπιούνται ..Μόνο εγώ τους αγαπώ?? 
Ο Ντάνος λέει στον Σπαλ να μη χάνει το χιούμορ του. Ο Ντάνος. Που τότε με το αλάτι είχε βγάλει αφρούς απο τη μύτη κ τα αφτιά. 
Μαριος : έκανε 2 στα 2 που κάνει 2 στα 25??? Αυτός είναι ο Μαριος ... ένας τιποτένιος που που χαίρεται να μειώνει τους άλλους 
Βασάλος: "Το έπαθλο θα επηρεάσει τους διάσημους ή θετικά ή αρνητικά."

Αναλυτική σκέψη, όχι αστεία. 
Η Σάρα είναι μέλος της ομάδας της μόνο όταν κερδίζει, κατά άλλα πλήρης απαξίωση, αλλά αυτή εκεί, σαν τη πεταλούδα στο φως... 
Απλά να σας υπενθυμίσω ότι ο Ντάνος είναι ο παίκτης με τους περισσότερους αγώνες, τις περισσότερες νίκες και τις λιγότερες ήττες 
Αν ο Βασαλος έβλεπε τη Βαλαβανη να σιδερωνει μαλλί, θα εσκουζε μωρή ανεπροκοπη τόσα ρούχα ασιδερωτα έχουμε δεν τα είδες? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου