Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Το πρόσωπο του Νο1 viral βίντεο του 2016: Αυτή είναι η ταυτότητα της γυναίκας που έπεσε από βράχο και κανένας δεν βοήθησεΤο να βλέπει κανείς έναν άνδρα να μην βοηθάει μία γυναίκα η οποία γλιστράει από ένα βράχο καταλήγοντας στη θάλασσα και αυτό να κινηματογραφείται παραμένει - έναν χρόνο μετά την πρώτη του δημοσίευση - τουλάχιστον αποκρουστικό.

Έναν χρόνο μετά αποκαλύπτεται η ταυτότητα του θύματος ενώ γίνονται γνωστοί και οι τραυματισμοί της μέσω του συζύγου της ο οποίος ήταν μάλιστα και ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο. Ο ίδιος μιλώντας στο Unilad είπε πως πρόκειται για το μοντέλο ρωσικής καταγωγής Mary Shum και πως ο άνδρας ο οποίος δεν την κρατάει είναι ο διάσημος στο Instagram σκηνοθέτης Jay Alvarrez.

Όπως γίνεται αντιληπτό από τις εικόνες η γυναίκα διστάζει τελευταία στιγμή να βουτήξει, χάνει όμως την ισορροπία της και μάταια προσπαθεί να πιαστεί από το πόδι του πλέον γνωστού Alvarrez αφού εκείνος το τραβάει!

Όπως εξηγεί ο σύζυγος η Mary τραυματίστηκε στην πλάτη και τα πόδια με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει για μερικές ημέρες. Ωστόσο, έγινε γρήγορα καλά.

To επίμαχο βίντεο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου