Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ; 6.000 ελληνικά φορτηγά σε ξένες χώρες για να αποφύγουν την βαριά φορολογία!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
6.000 φορτηγά ελληνικών συμφερόντων έκαναν έναρξη εργασιών σε ξένες χώρες για να αποφύγουν την βαριά φορολογία στην Ελλάδα, ενώ και τα υπόλοιπα κατέθεσαν πινακίδες,
καθώς οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα φορολογικά και ασφαλιστικά βάρη.
Ο Θανάσης Κάκος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φορτηγών Διεθνών Μεταφορών στη νοτιοδυτική Ελλάδα, με έδρα την Πάτρα και αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία, ανέφερε στο IONION FM, ότι το μεταφορικό έργο στην Ελλάδα έχει μειωθεί κατά 60-70% και η βαριά φορολογία, σε συνδυασμό με τα capital control έχει αναγκάσει τους ιδιοκτήτες να αράξουν τα οχήματα. Η πολιτεία αδιαφορεί για τις συνέπειες της εφαρμογής των μνημονίων που εξοντώνουν τους μεμονωμένους μεταφορείς και ενισχύουν τις μεγάλες μεταφορικές εταιρείες. Όπως ανακοίνωσε την τελευταία Κυριακή του Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη στην Πάτρα, με την συμμετοχή ιδιοκτητών φορτηγών από την ευρύτερη περιοχή για να ληφθούν αποφάσεις αντίδρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου