Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Η μυστική αποστολή και τα ευρήματα του Apollo 20 στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η τελευταία επίσημη επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι έγινε το 1972 και ήταν η Apollo 17. Η πραγματικά τελευταία αποστολή έγινε το 1976 και ήταν η Apollo 20. Ρώσοι και Αμερικάνοι συνεργάστηκαν για να εξερευνήσουν τα συντρίμμια ενός τεράστιου διαστημοπλοίου στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης.

Ένας από τους αστροναύτες ανάρτησε στο διαδίκτυο μερικά από τα βίντεο της αποστολής. Αυτά θα δείτε στα 2 μέρη της σειράς Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ APOLLO 20 Μεταφορτωμένο εδώ υποτιτλισμένο από το κανάλι kryfos0kosmo όπου είχε την προαναφερθείσα περιγραφή.


Το πιο ενδιαφέρον σημείο τού βίντεο είναι στο Δεύτερο Μέρος, από το χρόνο 5.10 μέχρι τέλος, όπου δείχνει την νεκρή εξωγήινη πιλότο που βρήκαν μέσα στο κατεστραμμένο σκάφος της στη σελήνη, αλλά έχω βάλει ολόκληρο το βίντεο για να πληροφορηθείτε τα σχετικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου