Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 05, 2017

...η Θεανώ των... γεμιστών και οι... κατουρημένοι και πάνκηδες πλιτς πλατς! Ρε πούστη μου, πολλοί "επαναστάτες"... Καταψήφισαν τον "ομοφοβικό" Δ. Καμμένο και παρακαλάνε για μια πρόσκληση τση αμερικάνικη πρεσβεία!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Βασιλης Πολυχρονης

Είκοσι πέντε (25) "αριστερά" προβατάκια (μεταξύ αυτών ο... ηγέτης 100ετίας, η Θεανώ των... γεμιστών και οι... κατουρημένοι και πάνκηδες πλιτς πλατς) έκαναν σήμερα την..."επαναστατική γυμναστική" τους είτε μη προσερχόμενοι - οι 20 εξ αυτών (Θ. Φώτιου, Τ. Χριστοδουλοπούλου, Χρ. Παπαδόπουλος, Χρ. Σπίρτζης, Γ. Τσιρώνης, Α. Καββαδία, Γ. Κυρίτσης, Ο. Γεροβασιλη, Αρ. Μπαλτάς, Σ. Αναγνωστοπουλου, Α. Ριζούλης, Χρ. Καραγιαννίδης, Αλ. Τσίπρας, Μ. Μπόλαρης, Τρ. Μυταφίδης, Σ. Φάμελλος, Π. Νάκης, Δ. Σεβαστάκης, Γ. Σταθάκης, Π. Πολάκης) - είτε ψηφίζοντας..."παρών" οι υπόλοιποι 5 (Μπαλαούρας, Φίλης, Ψυχογιός, Καρακώστα, Κατσής) κατά την...ψηφοφορία για την ανάδειξη του ομοφοβικού,μισογύνη και ρατσιστή Δ.Καμένου ως αντιπροέδρου της Βουλής !Όχι,ούτε καν πέρασε από το - εδώ... γελάνε - μυαλό των υπολοίπων να καταψηφίσουν ή να απέχουν (είναι βλέπετε... κυβερνητικός εταίρος ο φασίστας και δεν είναι για να παίζουν σε τέτοια θέματα με...το μέλλον της καρέκλας τους) από την ψηφοφορία.Ούτε φυσικά πέρασε από το μυαλό του Αλέξη και... ηγέτη και των υπολοίπων να καταψηφίσουν την υποψηφιότητα του Δ. Καμένου, ο οποίος ότι και να γινόταν θα υπερψηφιζόταν από τους υπόλοιπους της αντιπολίτευσης (για την εκλογή του χρειαζόταν μόνο 75 θετικές ψήφοι).
Υ.Γ. Είπαμε,πάνω απ' όλα η καρέκλα και τα μισθά ακόμα κι αν χρειαστεί να ψηφίσουμε φασίστες ή να ξεπλύνουμε ναζίδες στα Καστελόριζα!
#ξεφτίλες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου