Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 11, 2017

Απίστευτο βίντεο με ανατροπή. Τον έσπρωξε πάνω σε λεωφορείο σε ζωντανή μετάδοση



Το περιστατικό σημειώθηκε στην καρδιά του Λονδίνου κατά τη διάρκεια διαδήλωσης έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο


Ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου, το οποίο μάλιστα μεταδόθηκε ζωντανά από συνεργείο του βρετανικού δικτύου BBC





Κατά τη διάρκεια διαδήλωσης έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας, σημειώθηκε μια καταδίωξη: Ένας γκριζομάλλης άνδρας κυνηγούσε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έναν δεύτερο άντρα που φορούσε καπέλο. Οι δυο τους πέρασαν τρέχοντας δίπλα από το συνεργείο του BBC που βρισκόταν εκεί για να καλύψει τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Ο γκριζομάλλης πλησιάζει τον άνδρα που κυνηγά και τον σπρώχνει πισώπλατα με αποτέλεσμα ο διωκόμενος να πέσει στον δρόμο μπροστά από ένα διερχόμενο διώροφο λεωφορείο. Το όχημα σταματά, ο κόσμος παγώνει και κοιτάει προς το μέρος του άντρα, ενώ ο δημοσιογράφος Keith Doyle του βρετανικού δικτύου διακόπτει τη μετάδοσή του και προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί πίσω από την πλάτη του.

Δείτε το βίντεο:

Η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες σχετικά με το συμβάν και μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η κατάσταση υγείας του άντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου