Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Φωτιά σε ξενοδοχείο στο Αίγιο - Στο νοσοκομείο ένοικοι με αναπνευστικά προβλήματα - ΒΙΝΤΕΟ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 9:00 σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Λόγγου της Αιγιαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε χώρο αποθήκης στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου.

Αμέσως μετά την εκδήλωση της φωτιάς οι ένοικοι του ξενοδοχείου απομακρύνθηκαν από τους χώρους του κτιρίου, ενώ στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα από το Αίγιο και την Πάτρα. Παράλληλα με την κατάσβεση της φωτιάς, αναρριχητές και διασώστες της 6ης ΕΜΑΚ, καθώς και άνδρες με θερμικές κάμερες, ερεύνησαν όλους τους χώρους του ξενοδοχείου για τον εντοπισμό τυχόν εγκλωβισμένων, αλλά όπως διαπιστώθηκε όλοι είχαν απομακρυνθεί έγκαιρα.
Τρία άτομα εμφάνισαν αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.
Πρόκειται για έναν ανήλικο και δύο ακόμη άτομα, ηλικίας περίπου 45 ετών, ενώ ένας εργαζόμενος του ξενοδοχείου τραυματίστηκε στο χέρι, στην προσπάθειά του να βοηθήσει, στην κατάσβεση της φωτιάς.
Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά γύρω στις 10 το βράδυ, ωστόσο στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για κάθε ενδεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου