Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Αποφεύχθηκε τραγωδία σε κολυμβητήριο στην Πάτρα: Αποκολλήθηκε τζαμαρία εν ώρα αγώνων - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΣημαντικές υλικές ζημιές προκάλεσε ο δυνατός αέρας στο κλειστό κολυμβητήριο ΠΕΠΑΝΟΣ στην Πάτρα, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης.


Συγκεκριμένα, υποχώρησε μεγάλη τζαμαρία. Η μεγάλη κατασκευή με σίδερα και τζάμια, κατέρρευσε στην πίσω πλευρά των εγκαταστάσεων, εκεί που βρίσκεται η βοηθητική πισίνα και γίνονται οι καταδύσεις.Όπως ανέφερε στο tempo24.gr ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Νίκος Κανελάκης ευτυχώς δεν κινδύνευσε κάποιο άτομο, ενώ υπέστησαν υλικές ζημιές μόνο δύο αυτοκίνητα, μιας και το κομμάτι που αποκολλήθηκε έπεσε πάνω στα οχήματα.


Όπως είπε ο κ. Κανελλάκης, λόγω της κακοκαιρίας, κάποια στιγμή δημιουργήθηκε ένα δυνατό ρεύμα αέρα που "χτύπησε" τις εγκαταστάσεις με συνέπεια να υποχωρήσει η μεγάλη τζαμαρία.


Το Πρωτάθλημα όπως μας ενημερώνει ο κ. Κανελλάκης διεξάγεται κανονικά, ενώ στο χώρο κλήθηκε και η Αστυνομία.

Δείτε τις φωτογραφίες από το tempo24.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου