Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Εννέα εγκαταλειμμένα μέρη που τρομάζουν [Εικόνες Βίντεο]

Εννέα εφιαλτικά μέρη του κόσμου, όπου ο πόνος και τα βασανίστρια αποτελούσαν καθημερινό εφιάλτη των ανθρώπων, αλλά και των ζώων που είχαν την ατυχία να βρεθούν σε αυτά

Τόποι μαρτυρίου, όπου διεξάγονταν φρικτά πειράματα. Κτίρια, όπου άνθρωποι βασανίστηκαν και έχασαν τη ζωή τους.


Η φύση αποφάσισε να εκδικηθεί με αποτέλεσμα να καταλήξουν φαντάσματα του παρελθόντος.

Ακόμα και σήμερα όμως προκαλούν ανατριχίλα.

9. Wittingham Hospital, Αγγλία
Ήταν ένα ίδρυμα για ασθενείς με ψυχολογικά προβλήματα και έκλεισε το 1995. Οι αρχές αποφάσισαν να σφραγίσουν το ίδρυμα μετά από την κακοποίηση των ασθενών από τους γιατρούς και το προσωπικό, αλλά και την υποβολή τους σε μια σειρά βασανιστηρίων.Επίσημα αναφέρεται πως μόνο ένας ασθενής έχασε τη ζωή του, ενώ οι υπόλοιποι κατήγγειλαν ξυλοδαρμούς, καψίματα και πνιγμούς.

8. Discovery Island, ΗΠΑΈνα νησί που αποτελούσε σημαντικό μέρος του ζωολογικού πάρκου της Disney, ωστόσο έκλεισε τις πόρτες του για το κοινό το 1999. Εξερευνητής είχε ανακαλύψει, δοχεία και βάζα, όπου φυλάσσονταν ερπετά, χωρίς ωστόσο να ανακαλυφθεί ο σκοπός.

7. Union Carbide Plant, ΙνδίαΈνα απομονωμένο εργοστάσιο παραγωγής χημικών και εντομοκτόνων. Η περιοχή εκκενώθηκε το 1984 όταν υπήρξε διαρροή χημικών, που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 20.000 ανθρώπους. Αναφέρεται πως η περιοχή είναι μολυσμένη και έχει κριθεί ακατάλληλη για να επιβιώσει κάποιος.

6. Riber Castle Wildlife Park, ΑγγλίαΣήμερα δεν είναι παρά ένα άδειο κάστρο, ωστόσο κάποτε αποτελούσε έναν από τους σημαντικότερους ζωολογικούς κήπους της χώρας. Έκλεισε όταν άρχισαν αν βγαίνουν στο φως καταγγελίες για κακοποίηση των ζώων. Έτσι, ακτιβιστές εισέβαλαν και ελευθέρωσαν τα ζώα από τα κλουβιά, όπου κρατούνταν, επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες.

5. Butugychag, ΡωσίαΠρόκειται για ένα σοβιετικό στρατόπεδο εργασίας, όπου χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους εξορύσσοντας υλικά περιείχαν ραδιενέργεια. Αναφέρεται πως περισσότεροι από 25.000 άνθρωποι έχουν φυλακιστεί εκεί. Έκλεισε μετά από την πτώση της σοβιετικής κυβέρνησης και σήμερα είναι ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο χωρίς πρόσβαση.

4. Epecuen, ΑργεντινήΠρόκειται για ένα τουριστικό χωριό που καλύφθηκε ξαφνικά από αλμυρό νερό το 1985. Το νερό, που άρχισε να υποχωρεί λίγο καιρό αργότερα, άφησε πίσω του μόνο συντρίμμια και ανοιχτούς τάφους, οι εικόνες θύμιζαν τον ερχομό της Αποκάλυψης.

3. Bhangarh, ΙνδίαΕίναι μια κατεστραμμένη πόλη, που οι τοπικοί θρύλοι υποστηρίζουν πως το είχε καταραστεί μια μάγισσα και είχε καταληφθεί από φαντάσματα. Μάλιστα, οι ντόπιοι υποστηρίζουν, πως οι επισκέπτες εξαφανίζονταν, ενώ αναφέρεται πως οι αρχές απαγόρευσαν τη διανυκτέρευση στη πόλη.

2. Oradour-Sur-Glane, ΓαλλίαΈνα χωριό φάντασμα, καθώς και οι 642 κάτοικοί του δολοφονήθηκαν το 1944 από τα στρατεύματα των Ναζί. Μάλιστα όλοι οι κάτοικοι είχαν παγιδευτεί μέσα σε μια εκκλησία και βρήκαν φρικτό θάνατο, όταν οι ναζιστές έριξαν μέσα χειροβομβίδες.

1. Veterinary School of Anderlecht, ΒέλγιοΠρόκειται για μια πρώην κτηνιατρική σχολή που ονομάστηκε και εργαστήριο του τρόμου. Οι εγκαταστάσεις τις σχολής εκκενώθηκαν πριν από περίπου 20 χρόνια. Στο εσωτερικό της εντοπίστηκαν διατηρημένες σε ειδικό υγρό γάτες, κεφάλια γουρουνιών και μυαλά σε βάζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου