Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 05, 2017

Αμφιλοχία: Πλούσιο Πολιτιστικό καλοκαίρι



Με συναυλίες μεγάλων καλλιτεχνών, παιδικό θέατρο, χορευτικές εκδηλώσεις , θεατρικές παραστάσεις και αθλητικούς αγώνες για ακόμη μια χρονιά ο Δήμος Αμφιλοχίας προσφέρει ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα στις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γρηγόριος Παπούλιας, δηλώνει ότι έγινε συντονισμένη προσπάθεια ώστε το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων 2017, να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ανθρώπων με διαφορετικές προτιμήσεις.

Τ
ο πρόγραμμα, περιλαμβάνει εκδηλώσεις και στις τρεις δημοτικές ενότητες, στις οποίες συμμετέχουν: Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας, το Κέντρο Λόγου, Τέχνης και Επιστήμης «Αμφιλοχίας Δίοδος», η Πινακοθήκη Μάργαρη, καθώς και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι κάθε δημοτικής ενότητας που πλαισιώνουν τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Στην κορυφή του προγράμματος βρίσκεται η «Βαρκαρόλα» στην παραλία της Αμφιλοχίας στις 5 Αυγούστου. Πρόκειται για μια εκδήλωση – θεσμό για την πόλη της Αμφιλοχίας που μας μεταφέρει σε άλλες εποχές με ρομαντικό πνεύμα.


Νίκη Παπαδούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου