Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 19, 2017

Κρασί από τον πάτο της θάλασσας: Το οινοποιείο που χρησιμοποιεί τον βυθό ως κελάρι

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κρασί από τον πάτο της θάλασσας έχετε πιει ποτέ; Εάν επισκεφτείτε την Κροατία θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κι εσείς.


Αφού ωριμάζει το κρασί πάνω από την επιφάνεια της γης, το οινοποιείο Edivo Vina, στέλνει τα μπουκάλια στον βυθό της θάλασσας για ακόμα 2 χρόνια. Η παλαίωση μέσα στην θάλασσα, σύμφωνα με το οινοποιείο, εξασφαλίζει στο κρασί τις τέλειες φυσικές περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως και την ηρεμία που χρειάζεται να γίνει πιο ποιοτικό.
Εάν θέλετε, το Edivo Vino σας επιτρέπει να βουτήξετε οι ίδιοι και να δείτε τα «κελάρια» που φυλάσσονται τα κρασιά και να διαλέξετε το μπουκάλι που θέλετε να απολαύσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου