Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 14, 2017

Είναι παράδειγμα προς μίμηση η πινακίδα στην παραλία Μαρίκες στη Ραφήνα!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Στην παραλία της Ραφήνας «Μαρίκες» υπάρχει αναρτημένη η πινακίδα που βλέπετε, η οποία αναφέρει ξεκάθαρα τι ορίζει η νομοθεσία για τα ζώα στις ακτές όπως αναφέρει το zoosos.gr

Η πινακίδα αναφέρει σωστά – μετά από πρωτοβουλία των φιλοζωικών συλλόγων οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή – ότι: «Η παραλία είναι κοινόχρηστος χώρος, χρησιμοποιείστε τον πολιτισμένα και υπεύθυνα.Τα δεσποζόμενα ζώα που κυκλοφορούν στην παραλία να συνοδεύονται με λουρί και να είναι εμβολιασμένα Ν.4039/2012 άρθρο 5 παρ. 1,2,3. Τα αδέσποτα της περιοχής είναι φιλικά ζώα συντροφιάς εμβολιάζονται και αποπαρασιτώνονται συστηματικά με μέριμνα του Δήμου και των τοπικών συλλόγων Ν. 4039/2012 άρθρο 9 παρ. 1-10. Η κακοποίηση των ζώων διώκεται ποινικά 4039/2012 άρθρο 9 παρ. 1-10».





Την ταμπέλα υπογράφουν ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας Α.Ε., ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, ο Εξωραϊστικός σύλλογος «ΝΗΡΕΑΣ», ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας, και η Φιλοζωική Ραφήνας - Πικερμίου «Ο Πήγασος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου