Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 31, 2017

Οι Γίγαντες του Ισημερινού [Βίντεο]

Στην επαρχία Λόχα, νότια του Ισημερινού και του Περού, έχουν αποκαλυφθεί πολλά παράξενα λείψανα. Οστά από σκελετούς παρόμοια με των
ανθρώπων, αλλά με απίστευτο μέγεθος.


Αυτά τα αντικείμενα έχουν μελετήσει αρκετοί αρχαιολόγοι για πολλά χρόνια και πολλά από αυτά στάλθηκαν στο ινστιτούτο Smithsonian των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, για να μελετήσουν την πυκνότητα, την ηλικία, το βάρος τους..



Αρκετά από αυτά τα σημαντικά κειμήλια και τα θραύσματα είναι γνωστό ότι ανήκουν σε ιδιωτικές συλλογές, από ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται για την ανταλλαγή τους, τουλάχιστον όχι με το κοινό. Από τους κατακερματισμένους σκελετούς, επτά θραύσματα μελετήθηκαν από διαφορετικούς επιστήμονες και ανατόμους, και έχουν επιβεβαιωθεί, ότι είναι μέρος ενός ανθρώπινου σκελετού που ήταν επτά φορές το μέγεθος ενός σύγχρονου ανθρώπου.

Για αυτές τις ανακαλύψεις μίλησε και ο διάσημος σκηνοθέτης Alfonso Espinosa De Los Monteros σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα στον Ισημερινό, το οποίο διήρκεσε δύο ώρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου