Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

«Αυτό δεν είναι φυσιολογικό».H NASA είπε ότι μετεωρίτης έπεσε στο φεγγάρι πριν λίγες μέρες ενώ το περιστατικό έγινε το 2013!

«Αυτό δεν είναι φυσιολογικό».H NASA είπε ότι μετεωρίτης έπεσε στο φεγγάρι πριν λίγες μέρες ενώ το περιστατικό έγινε το 2013!


Η Βρετανική Express πριν λίγες μέρες δημοσίευσε την προειδοποίηση της NASA,ότι ένας μετεωρίτης κτύπησε το φεγγάρι και έλαμψε όσο 4 αστέρια και έγινε εμφανές με γυμνό μάτι.
Το επόμενο κτύπημα θα μπορούσε να γίνει στη Γη,με τρομερές συνέπειες.

Στην πραγματικότητα το περιστατικό αυτό συνέβη το 2013!

Γιατί το αναφέρουν σήμερα;

Όπως ο βιντεογράφος, μας φέρνει στο πρώτο βίντεο παρακάτω, πόσες άλλες φορές στη ζωή σας θυμάστε ένα μετεωρίτη να χτυπάει το φεγγάρι;Όπως αναφέρει η ίδια η NASA σε αυτή την ιστορία, ο «Πλανήτης Εννέα» μπορεί να είναι υπεύθυνος για την κλίση του ηλιακού συστήματος, με μια μεγάλη ερώτηση που τίθεται μέσα σε αυτό: πώς μπορεί κάποιος πλανήτης να είναι υπεύθυνος για την κλίση του ήλιου; Πώς έχει μια τόσο ισχυρή επίδραση και αν είναι υπεύθυνος για την κλίση του ήλιου, ποιες συνέπειες θα μπορούσε να έχει στον δικό μας πλανήτη Γη;

Από το Astronomy.com: Πώς θα μπορούσε ο Πλανήτης Εννέα να επηρεάσει τόσο πολύ ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα όταν είναι τόσο μακριά;
http://allnewspipeline.com/Another_Rogue_Planet_Discovered.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου