Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Κρήτη: Αθάνατο ελληνικό δημόσιο - Εφοριακός λύνει σταυρόλεξο και ο κόσμος περιμένει στην ουρά [pic]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Η σχετική εικόνα κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί αντιδράσεις. Όλα συμβαίνουν στο Μητρώο Εφορίας Ηρακλείου...

σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε πολίτης. Πρωταγωνιστής ένας εφοριακός που είχε βρει τον τρόπο να περνάει καλύτερα στη δουλειά του. Ούτε ερωτήσεις, ούτε άγχος για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος ούτε τίποτα. Μόνο λίγη σκέψη που απαιτούσε το σταυρόλεξο που είχε μπροστά του.

Στην καταγγελία αναφέρεται: ''Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από το Μητρώο Εφορίας Ηρακλείου πριν από λίγες ημέρες, στις 10.00 το πρωί. Έξω από το γραφείο περιμένει μια ουρά 20 ατόμων να εξυπηρετηθούν.
 Στα γραφεία βρίσκονται τρεις υπάλληλοι. Οι δύο κυρίες, εξυπηρετούν κόσμο. Ο τρίτος υπάλληλος της παρέας λύνει σταυρόλεξο. Δηλαδή εκείνη τη στιγμή εργάζονταν δύο στους τρεις υπαλλήλους. Τον τρίτο βέβαια που έλυνε σταυρόλεξο δεν τον διέκοψε κανείς. Τον άφησαν να λύσει το σταυρόλεξο με την ησυχία του, απαθανατίζοντας απλά τη στιγμή για να βγάλει ο καθένας από εμάς τα συμπεράσματά του.''
Πηγή: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου