Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Μακράν η πιο γελοία selfie. Ποζάρει χαμογελαστή ενώ η αδελφή της που γεννάει σφαδάζει στους πόνους

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη βοήθεια από την οικογένειά μας όταν περνάμε δύσκολες στιγμές, όπως πχ όταν βιώνουμε τους σκληρούς πόνους του τοκετού. Σωστά;

Σε γενικές γραμμές απαντάμε «ναι». Αλλά στην εποχή που κάποιοι επιδεικνύουν μια ακραία εμμονή με τις selfies και θεωρούν απαραίτητο να ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες για ό,τι σημαντικό θεωρούν ότι συμβαίνει στη ζωή τους – λες και χωρίς αυτή το ίδιο το γεγονός δεν έχει την ίδια βαρύτητα- η απάντηση στο ερώτημα ίσως να μην είναι τόσο ξεκάθαρη.

Έτσι και στην περίπτωση της Kat Armendariz η οποία προφανώς σκέφτηκε πως την ώρα αδερφή της γεννούσε ήταν και η κατάλληλη στιγμή για να τραβήξει μια selfie με εκείνη να χαμογελά και την αδελφή της να σφαδάζει στους πόνους. Μετά φυσικά την ανέβασε στο Ιmgur.

Το δε σχόλιο της στη φωτογραφία, «Selfie! Ενώ η αδερφή μου ετοιμάζεται να βγάλει ένα μωρό από τον κόλπο της!», φαίνεται να καθιστά ακόμη πιο αμφισβητούμενη την επιλογή της να τραβήξει αυτή τη φωτογραφία τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Η ίδια πάντως υποστηρίζει πως η φωτογραφία δεν αντικατοπτρίζει την στάση της απέναντι στην αδερφή της. «Δεν πονούσε πολύ στην αρχή και έτσι το βρήκε αρκετά αστείο» είπε η ίδια στο Mashable. «Της είπα πως θα το έκανα, είχε μόλις αρχίσει η χορήγηση της οξυγοκίνης και οι οδύνες του τοκετού ξεκίνησαν σχεδόν αμέσως. Άρχισε να τους νοιώθει και τη στιγμή που έλεγε: Ο Θεέ μου μου δεν μπορώ να το αντέξω αυτό, εγώ τράβηξα τη φωτογραφία».

Πάντως πολλοί από όσους είδαν και σχολίασαν τη φωτογραφία δεν φαίνεται να...επαινούν τη στάση της «θείας» με έναν από αυτούς να γράφει: «Εάν κάποιος με έβγαζε φωτογραφία την ώρα που γεννούσα, θα φρόντιζα να κρατήσω τον πλακούντα για να του τον πετάξω!». Δεν έλειψαν όμως και εκείνοι- προφανώς φανατικοί των selfies - που σχολίασαν πως πρόκειται για μια εκπληκτική φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου