Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Survivor: Ο Σπαλιάρας τους 'δίνει' για το κάπνισμαΟ Γιάννης Σπαλιάρας διαψεύδει παραγωγή και Τανιμανίδη για το κάπνισμα. Που βρήκαν τα τσιγάρα

Παραγωγή και Τανιμανίδη δίνει ο Γιάννης Σπαλιάρας για το κάπνισμα στο Survivor

Σε συνέντευξή του στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ναι πράγματι καπνίσαμε, αλλά ελάχιστες φορές.

Μάλιστα σημείωσε χαρακτηριστικά: “Κάποια στιγμή καπνίσαμε. Αλλά αυτό έγινε ελάχιστες φορές. Περπατούσαν από μπροστά μας Τούρκοι ή Έλληνες παραγωγοί και είχαν το πακέτο στην κωλότσεπη. Αν ήταν αφηρημένοι, μπορούσαμε να το τσιμπήσουμε”.

Δεν έμεινε όμως εκεί και πρόσθεσε: “Εγώ πήρα ένα πακέτο από μια κοπέλα της παραγωγής, η οποία φορούσε backpack και το πακέτο διαγραφόταν. Μετά από καιρό της το είπα γιατί ένιωθα άσχημα”.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η παραγωγή του Survivor όσο και ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης είχαν στο παρελθόν διαψεύσει ότι οι παίχτες βρήκαν τσιγάρα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου