Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Η Σαντορίνη μέσα από τα μάτια μίας vlogger του PlayboyTo πρώην μοντέλο του Playboy, Sara Underwood έχει γίνει ταξιδιωτική vlogger. Για το πιο πρόσφατο της ταξίδι γράφει ύμνους για την Σαντορίνη


Τι κάνουν τα έξυπνα κουνελάκια του Playboy μετά την καριέρα τους ως Playmate; Πολλά και διάφορα, όπως η Sara Underwood η οποία χρησιμοποιεί τα κοινωνικά δίκτυα για να προωθήσει την δουλειά της. Δηλώνει ταξιδιωτική Vlogger ανεβάζοντας τις πιο "κόσμιες" φωτογραφίες της σε facebook και instagram και διατηρεί και μία προσωπική σελίδα όπου έναντι αντιτίματος προσφέρει "έξτρα υλικό" με το οποίο σύμφωνα με την ίδια χρηματοδοτεί την αγάπη της για τα ταξίδια.
AdTech AdΑυτές τις μέρες η Sara Underwood βρέθηκε στην Σαντορίνη για την οποία έχει να πει μόνο τα καλύτερα. Περπατώντας στους δρόμους της Οίας φωτογραφήθηκε και ανέφερε "Ίσως η πιο αγαπημένη πόλη που έχω ποτέ επισκεφθεί" για να συγκεντρώσει 200.000 likes σε λίγες ώρες.

Σε μία άλλη φωτογραφία, την πρώτη που ανάρτησε από την Σαντορίνη στο instagram αναφέρει "Πρώτη ημέρα στην Σαντορίνη, είναι μαγευτικά εδώ".
 
Εκείνο όμως που οδεύει καρφί για το 1 εκατ. προβολές είναι ένα video που παντρεύει την δική της ομορφιά με το φυσικό τοπίο της Σαντορίνης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου