Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Μετά από 25 χρόνια, η Sharon Stone δημοσιεύει το δοκιμαστικό που της έδωσε το ρόλο στο «Βασικό Ένστικτο»Ότι η Sharon Stone δεν υπήρξε εξαρχής η πρώτη επιλογή για το ρόλο της Κάθριν Τρεμέλ στο «Βασικό Ένστικτο», ένα ρόλο που την καθιέρωσε στο Χόλιγουντ και συνάμα τη σημάδεψε τόσο ώστε αποδείχτηκε πολύ δύσκολο να απαγκιστρωθεί από αυτόν, είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια.

Αυτό που παρέμενε άγνωστο έως σήμερα είναι το πώς τελικά η ηθοποιός κατάφερε να πείσει σκηνοθέτη, παραγωγή και το συμπρωταγωνιστή της, Michael Douglas, που επίσης ήταν αρνητικά διακείμενος απέναντί της αλλά να που τίποτα δε μένει κρυφό για πάντα.

Η 59χρονη ηθοποιός δημοσίευσε πριν λίγες μέρες στο προφίλ της στο facebook, το δοκιμαστικό που έκανε τότε, το 1992, για να κερδίσει το ρόλο στο καθηλωτικό ερωτικό θρίλερ και, φυσικά, άφησε τους fans της με το στόμα ανοιχτό.
Βλέποντάς το, 25 χρόνια μετά το τελικό αποτέλεσμα, ακόμα πιστεύουμε ότι δεν υπήρχε πιο κατάλληλη γι' αυτό το ρόλο από τη Sharon Stone.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου