Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

«‘Εχω Σταθερό Κύκλο & Θέλω Να Καθυστερήσω Την Περίοδό Μου Για Να Απολαύσω Τις Διακοπές Μου! Τι Να Κάνω;»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ερώτηση αναγνώστριας: «‘Εχω σταθερό κύκλο 27-28 ημερών και θέλω να καθυστερήσω την περίοδό μου για να απολαύσω τις διακοπές μου! Τι να κάνω;»

Ο γυναικολόγος Παντελής Μεσσαρόπουλος απαντά:

Σε συνεννόηση πάντα με τον γυναικολόγο σου, μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα αντισυλληπτικά χάπια μειώνοντας τον χρόνο των 7 ημερών που δεν λαμβάνετε το χάπι, σε 3.

Η λήψη αντισυλληπτικών θα πρέπει να γίνει εφόσον δεν υπάρχουν αντενδείξεις όπως θρομβοφιλία, καρδιαγγειακή νόσος, νόσος του ήπατος κ.ά. και πάντα σε συνεννόηση με τον γιατρό σας!

*Το περιεχόμενο του παρόντος άρθρου, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ιατρικής γνωμάτευσης και κάθε άλλης πληροφορίας που σχετίζεται με την υγεία, είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως μια συγκεκριμένη διάγνωση ή θεραπευτικό πλάνο για κανένα άτομο. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας και των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν, δεν δημιουργεί μια σχέση γιατρού-ασθενή. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου