Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Αυτή η tattoo artist δημιουργεί φρικτά τατουάζ, όμως οι πελάτες κάνουν ουρά…Έχουμε δει αμέτρητα αποτυχημένα τατουάζ, ακόμη και τρόπους για την διόρθωσή τους, ωστόσο η Helena Fernandes επιχειρεί μια
διαφορετική προσέγγιση σχεδιάζοντας επίτηδες άσχημα και με ερασιτεχνική εμφάνιση τατουάζ. Και είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι πελάτες κάνουν ουρά για να αποκτήσουν το δικό τους τραγικό τατουάζ!
Η 26χρονη καλλιτέχνιδα από τη Βραζιλία άνοιξε το δικό της στούντιο τατουάζ με την ονομασία «Malfeitona», όπου σχεδιάζει τα πιο άσχημα τατουάζ που μπορείτε να φανταστείτε. Δεν πρόκειται για κάποιο τρικ, η ίδια είναι ειλικρινής με τους πελάτες της ομολογώντας πως δεν μπορεί να ζωγραφίσει καλύτερα από ένα μικρό παιδί, όμως αυτό δεν τους αποτρέπει από το να της αφήσουν πεντάστερες κριτικές και να την συστήσουν στους φίλους τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου