Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Ζευγάρι στην Πάτρα ζωντάνεψε τον «Μπακαλόγατο» του Χατζηχρήστου και χάρισε άφθονο γέλιο στους καλεσμένους στον γάμο! (video)«Αχχχ ρημάδα Φιφίκα κοιμάσαι κι εγώ ο δόλιος σε περιμένω. Αχχχ Φιφικάρα μου εσύ», έλεγε ο Κώστας Χατζηχρήστος στην ασπρόμαυρη Ελληνική ταινία και χάριζε και χαρίζει γέλιο στους θεατές.

Στην σύγχρονη εποχή ο μπκαλόγατος Ζήκος έγινε «Μπακαλογατί» και μας έκανε να γελάμε με την ψυχή μας στον γάμο της Πολυτίμης και του Γιάννη που έγινε πριν λίγες μέρες!

Για την ακρίβεια δεν έγινε γάμος αλλά της κακομοίρας αφού οι νεόνυμφοι είχαν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις στους καλεσμένους τους.

«Όλα τα λεφτά» ήταν το pre wedding video για το γάμο των δύο υπέροχων ανθρώπων το οποίο γυρίστηκε σε κατάστημα της Πάτρας με την βοήθεια πολλών συντελεστών και των ανθρώπων από «Το Φιλμάκι». Ο γαμπρός σε μια κορυφαία ερμηνεία πάνω στο ποδήλατο του, μας γυρίζει στον παρελθόν ενώ η νύφη ως άλλη «Φιφίκα» προκαλεί πανικό στο κατάστημα που επισκέφθηκε.

Το video έπαιξε λίγο πριν την είσοδο του ζευγαριού στο Βάκχου Μέλαθρον που έγινε το γαμήλιο γλέντι του γάμου τους την Κυριακή 30 Ιουλίου!


Καλεσμένοι αλλά και οι εργαζόμενοι στο κέντρο απόλαυσαν την τρελή ταινία στην οποία συμμετείχε το ζευγάρι και χειροκρότησαν τόσο για τις υποκριτικές του ικανότητες όσο και την διαφορετικότητα του γεγονότος.

Φυσικά δεν σταμάτησαν εκεί! Με το που μπήκε η Πολυτίμη και ο Γιάννης στον χώρο των εκδηλώσεων αντί να κόψουν την γαμήλια τούρτα ως είθιστε και να χορέψουν μόνοι τους, σήκωσαν στον αέρα τους καλεσμένους τραβώντας τους στην πίστα.

Ένα πάρτυ ξεκίνησε και τελείωσε τα ξημερώματα έχοντας περάσει όλοι πραγματικά καλά, μακριά από τα στερεότυπα μιας τέτοιας κοινωνικής εκδήλωσης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου