Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 16, 2018

Σεκιουριτάς Είδε Παράξενα Φώτα και Ίχνη στο Έδαφος. Αυτό που Ακολούθησε ήταν Τρομακτικό (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αρχίζουν και πυκνώνουν κάποια περίεργα και ανεξήγητα γεγονότα που τρομάζουν κατοίκους. Δεν είναι μόνο αυτά που συμβαίνουν στον αέρα και τα έχουμε συνηθίσει -όσοι τα βλέπουν να πετούν…


Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018, περίπου στις 5 το πρωί στην Cordoba της Αργεντινής, κοντά στο Ramon Carrillo και την πανεπιστημιούπολη του Εθνικού Πανεπιστημίου Villa Maria.



Σύμφωνα με το ufosightingshotspot, ο Eduardo, που εργάζεται ως σεκιούριτι ασφάλειας, είδε αρκετά φώτα να κινούνται πάνω από την περιοχή, πίσω από το κτίριο της εταιρείας που εργαζόταν, κοντά σε ένα βουνό. Αποφάσισε να το ερευνήσει.

Όταν έφτασε εκεί, περίπου 200 μέτρα από τη θέση του, βρήκε αρκετές κυκλικά σχήματα στο καμένο χορτάρι το οποίο εξακολουθούσε να βγάζει καπνό, γεγονός που είναι πολύ εμφανές στο βίντεο που καταγράφηκε από τον ίδιο.

Αλλά εκείνο που εκπλήσσει περισσότερο στις περιγραφές που δίνει ο Eduardo, ήταν η συνάντησή του με ένα άγνωστο πλάσμα που φαίνεται να ήταν στο έδαφος αλλά στη συνέχεια δραπέτευσε στους θάμνους.

Ο φρουρός Eduardo δηλώνει:

«Είδα κάτι σαν ένα ζώο … αλλά δεν ήταν, γι ‘αυτό φώναξα και στη συνέχεια άρχισα να ρίχνω στον αέρα με το πιστόλι μου. Ήταν ένα παράξενο πράγμα πέρα από τα συνηθισμένα».

Δεν είναι ακόμα γνωστό αν η εταιρεία που κατέχει τη γη ξεκίνησε έρευνα ή ανάλυση πιθανών ιχνών από UFO.

Το Vision Ovni, το οποίο ανέφερε το περιστατικό, δήλωσε επίσης ότι τους τελευταίους μήνες έχουν αναφερθεί στην περιοχή αρκετά παράξενα φαινόμενα, όπως οι ακρωτηριασμοί των βοοειδών, από ανεξήγητα χειρουργικά εργαλεία.

Σύμφωνα με μια έκθεση του unosantafe.com περίπου 50 χιλιόμετρα από το παράξενο περιστατικό, στην πόλη Colonia Duran ένας αγρότης έχασε επτά εγκύους αγελάδες κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες που φαίνεται να συνδέονται με το φαινόμενο του ακρωτηριασμού των βοοειδών που φαινόταν να αναπτύχθηκε μέσα σε μία νύχτα.

Ο αγρότης είπε ότι οι γλώσσες και τα γεννητικά όργανά τους απομακρύνθηκαν με ακριβέστατες τομές. Φαινόταν σαν να είχαν γίνει με λέιζερ.

Η σάρκα γύρω από τα σαγόνια των ζώων είχε επίσης αφαιρεθεί κατά τη διάρκεια του μυστηριώδους ακρωτηριασμού, όμως δεν βρέθηκε αίμα κοντά στις ακρωτηριασμένες αγελάδες, ούτε τα νεκρά ζώα προσέλκυσαν μύγες.

Ορισμένοι κάτοικοι ισχυρίζονται ότι έχουν δει ανεξήγητα φώτα που αιωρούνται στην περιοχή του ακρωτηριασμού των βοοειδών, τα οποία πιθανότατα αντιστοιχούν σε αυτό που είδε και βίωσε ο σεκιουριτάς.

Ποιά είναι η γνώμη σας για όλα αυτά; Μπορείτε να την αναφέρετε στα σχόλια παρακάτω, αφού δείτε και το περίεργο βίντεο με την μαρτυρία του Eduardo – ένα περιστατικό που αναφέρει και η βρετανική dailystar.co.uk :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου