Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 18, 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Πως ο Κοτζιάς προσπαθεί να κρύψει με λαθροχειρίες πως το "Πράττω" δεν υπάρχει!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 Να κρατήσουμε καλά φυλαγμένο τον σπόρο... μην χάσουμε τέτοιο σπάνιο είδος!
Όταν τον Οκτώβρη του 2018 [Έλεος! Συνεδριάζει εκτάκτως η Κίνηση ΠΡΑΤΤΩ...] αποκαλύψαμε από αυτό το ταπεινό ιστολογοφόρο πως το "Πράττω" του Κοτζιά δεν υπάρχει, ή αν υπήρχε ο Κοτζιάς θα ήταν ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ στη Διοίκηση του Σωματείου "Πράττω", λίγοι έδωσαν σημασία και κυρίως οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες, όχι μονον δεν πήραν "τροφή" για το θέμα, αλλά το εξαφάνισαν.
Τότε επικαλούμασταν την ίδια την επίσημη ιστοσελίδα του "Πράττω": ΕΔΩ
Σήμερα ο πολυπράγμων "καθηγητής" της Οξφόρδης, απόγονος του Παλαιών Πατρών Γερμανού, όπως ισχυρίζεται ακόμη κι ενώπιον των δικαστικών αρχών, ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ από την ιστοσελίδα του Σωματείου το ΠΡΑΚΤΙΚΟ με τη σύνθεση της Διοίκησης του "Πράττω"!
Κύριε "καθηγητή", νομίζετε πως θα παραμείνετε στο πολιτικό παιχνίδι με το ανύπαρκτο φάντασμα "Πράττω";
Σας ενημερώνουμε ώστε ν' αποφύγετε νομικές συνέπειες και να φτιάξετε άλλο προσωποπαγές μαγαζάκι και με άλλη ονομασία, αλλά και για να καταλάβουν όλοι ότι ο "βασιλιάς είναι γυμνός" παρά τη στήριξη που λαμβάνετε από τους γνωστούς αφέντες της πολιτικής:
* ότι τα μέλη του Σωματείου "Πράττω" και τα μέλη της Διοίκησης βρίσκονται στο Πρωτοδικείο Αθηνών
* Ότι και για ΠΑΝΤΑ τα βρίσκει κάποιος και στο διαδίκτυο: ΕΔΩ... ώστε να δει με τα μάτια του τις λαθροχειρίες που δεν γινόταν ούτε σε Πανεπιστημιακό αμφιθέατρο στις Συνελεύσεις του φοιτητικού κινήματος!
Καληνύχτα ελληνόφοβε εθνομηδενιστή, σωτηράκη της "πατρίδας"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου