Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 29, 2024

Φρίκη σε πάρκο: Βρέφος δέχθηκε επίθεση με βραστό καφέ – Με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο, αναζητείται ο δράστης – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Τον τρόμο βίωσε μια οικογένεια στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, όταν ένας άγνωστος έχυσε βραστό καφέ

στο 9 μηνών αγοράκι τους προκαλώντας του σοβαρά εγκαύματα.


Αυστραλία: Χειμερινές θερμοκρασίες – ρεκόρ καταγράφονται στη χώρα – Στους 41,6 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος

Το περιστατικό συνέβη σε πολύ γνωστό πάρκο της πόλης, το Hanlon Park, όπου η οικογένεια του μικρού αγοριού έκανε πικ νικ, μαζί με οικογενειακούς φίλους, την Τρίτη (27/08). Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, η μητέρα του μωρού ανέφερε χαρακτηριστικά ότι όλα κυλούσαν πολύ ήρεμα και σε πολύ καλή ατμόσφαιρα, χωρίς τίποτα να προμηνύει τι θα ακολουθούσε. Μάλιστα, στο φως της δημοσιότητας ήρθε και μια φωτογραφία του μικρού αγοριού, λίγα λεπτά πριν την φρικιαστική επίθεση.

μωράκι
ΠΗΓΗ:@SEVEN

Ξαφνικά, όπως είπε η μητέρα, ένας άγνωστός άνδρας φορώντας καπέλο, τζάκετ και γυαλιά πλησίασε το σημείο όπου κάθονταν κρατώντας στην αγκαλιά του ένα μεγάλο θερμός. Χωρίς καμία προειδοποίηση, ξαφνικά άνοιξε το καπάκι και άδειασε το καυτό περιεχόμενο στο άτυχο βρέφος.

 μωράκι

Σε βίντεο που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται ο φερόμενος ως δράστης να τρέχει γρήγορα διασχίζοντας έναν δρόμο προκειμένου να φύγει όσο πιο σύντομα μπορεί από το σημείο όπου συνέβη το περιστατικό. Σε δήλωσή του, ο επικεφαλής της τοπικής Αστυνομίας ανέφερε ότι πρόκειται για μια πράξη «δειλίας» και «πρωτοφανούς βαρβαρότητας». «Στα 35 χρόνια υπηρεσίας μου, δεν έχω ξανασυναντήσει παρόμοιο περιστατικό», τόνισε και συμπλήρωσε: «Όλοι οι πολίτες στην κοινότητά μας θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς παντού. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να εντοπίσουμε τον δράστη και να τον φέρουμε ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Δείτε σχετικό βίντεο

Το χρονικό του τρόμου


Από το περιστατικό στο μικρό αγόρι προκλήθηκαν σοβαρά εγκαύματα στο 60% του σώματός του. Όπως ανέφερε η φίλη της οικογένειας που ήταν παρούσα στο περιστατικό, με το που χύθηκε ο καφές επάνω στο παιδί, αμέσως έσπευσε να του ρίξει κρύο νερό με ένα μπουκάλι που είχε στα χέρια της. «Άνθρωποι που, επίσης, έκαναν πικ νικ δίπλα μας έσπευσαν να ρίξουν κι εκείνοι κρύο νερό στο μωρό, συμβάλλοντας στο να μην επεκταθούν τα εγκαύματα». Όπως λέει, μετά από λίγο το δερματάκι του άρχισε να ξεφλουδίζει και οι πρώτες φουσκάλες έκαναν την εμφάνισή τους.

μωράκι
ΠΗΓΗ:@SEVEN

Αμέσως, επιτόπου κλήθηκε ασθενοφόρο και η Αστυνομία με τους γονείς του παιδιού να είναι σε πανικό. Όπως δήλωσε αργότερα ο πατέρας του παιδιού, ένιωσε εντελώς «ανίκανος» να προστατεύσει το παιδί του. «Εύχομαι κανένας γονιός να μην αισθανθεί έτσι ποτέ» ανέφερε.

ΜΩΡΑΚΙ

Το παιδάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε εσπευσμένη χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα εγκαύματα στο πρόσωπο, το σώμα και τα άκρα του. Μάλιστα, μια φιλανθρωπική οργάνωση εξέφρασε την επιθυμία να κάνει έρανο για να πληρωθούν τα έξοδα νοσηλείας του μωρού. Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή του είναι σταθερή, χωρίς να υπάρχει κανένας φόβος για τη ζωή του.

Δείτε σχετικό βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου