Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 23, 2024

Ναυάγιο στην Σικελία: Θλίψη και σοκ στην οικογένεια του μεγιστάνα Λιντς – Η ανακοίνωση και οι φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα

 

Η οικογένεια της Χάνα Λιντς δήλωσε ότι είναι “συντετριμμένη και σοκαρισμένη” και υποφέρει “ανείπωτη θλίψη” μετά τον θάνατο της ίδιας και του πατέρα της, μεγιστάνα της τεχνολογίας, στην τραγωδία με το ναυάγιο του σούπερ γιοτ Bayesian, στην Σικελία.

Η 18χρονη φοιτήτρια, η οποία είχε κερδίσει μια θέση για να σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία στην Οξφόρδη, ήταν η έκτη και τελευταία αγνοούμενη, μετά τη βύθιση της πολυτελούς, οικογενειακής θαλαμηγού.


Επτά άτομα έχουν πλέον επιβεβαιωθεί ως νεκρά από την βύθιση του σκάφους και οι ιταλικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Η οικογένεια του βρετανού μεγιστάνα της τεχνολογίας Μάικ Λιντς, του πατέρα της Χάνα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της οικογένειας. «Η οικογένεια Λιντς είναι συντετριμμένη και σε κατάσταση σοκ. Της συμπαραστέκονται συγγενείς και φίλοι», αναφέρεται στο κείμενο ανακοίνωσης, που εξέδωσε ο εκπρόσωπος.

Η Χάνα Λιντς με τον πατέρα της Μάικ.

«Οι σκέψεις τους βρίσκονται σε αυτούς που επλήγησαν από την τραγωδία. Θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ειλικρινά την ιταλική ακτοφυλακή, τις υπηρεσίες επείγουσας αρωγής και όσους βοήθησαν στην επιχείρηση διάσωσης».

«Η μόνη τους επιθυμία τώρα είναι να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους σε αυτήν την ώρα της απερίγραπτης οδύνης».

Οικογενειακός φίλος των Λιντς ανέφερε ότι η 18χρονη Χάνα ήταν το αστέρι της οικογένειας. «Ένα από τα λαμπρότερα αστέρια μας, του οποίου το μέλλον υποσχόταν πολλά», είπε ο φίλος των Λιντς.

Και οι συμμαθητές της Χάνα, στο Latymer Upper School στο Δυτικό Λονδίνο περιέγραψαν την έφηβη ως “τον πιο ξεχωριστό φίλο που θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει κανείς”, και μάλιστα με “θηριώδη ευφυΐα”.

Οι φίλοι του μεγιστάνα της τεχνολογίας Μάικ Λιντς τον χαρακτηρίζουν ως «το πιο λαμπρό μυαλό και το πιο στοργικό άτομο».

Όπως ακριβώς συνέβη και με την ανακάλυψη των άλλων πτωμάτων, οι καμπάνες της τοπικής εκκλησίας του Porticello, Santa Maria del Lume, χτύπησαν πένθιμα πάνω από το μικροσκοπικό λιμάνι σε ένδειξη σεβασμού, την ώρα που σκάφος της πυροσβεστικής ξεκίνησε προς το σημείο κατάδυσης με τα φώτα του να αναβοσβήνουν.

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας Μάικ Λιντς, επιλεγόμενος και Μπιλ Γκέιτς της Βρετανίας, με την σύζυγό του Άντζελα, στο όνομα της οποίας ήταν καταγεγραμμένο το σκάφος.

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου