Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 03, 2024

Γαλλία: «Είσαι σαν εμένα, σου αρέσει ο βιασμός» – Τα ανατριχιαστικά μηνύματα – προσκλήσεις για την σεξουαλική κακοποίηση της γυναίκας του

Την φρίκη των κατ’ εξακολούθηση βιασμών που υφίστατο χωρίς να το γνωρίζει, με πρωταγωνιστή τον

σύζυγό της, ξαναζεί με γενναιότητα η Cisele Pelikot, στην Γαλλία, καθώς άρχισε η δίκη για 51 βιασμούς της που οργάνωσε ο Dominique Pelicot και η ηλικίας 72 ετών σήμερα, γυναίκα, αρνήθηκε την ανωνυμία που της προσέφερε η γαλλική δικαιοσύνη.


Αυτό σημαίνει ότι η κ. Pelikot θα δει όλα τα βίντεο των βιασμών της, ενώ σήμερα, δεύτερη ημέρα της δίκης στην Αβινιόν, αναγνώστηκαν στο δικαστήριο δεκάδες μηνύματα, τα οποία έστελνε ο Dominique Pelicot σε άνδρες, για να τους προσφέρει την γυναίκα του.

Τα αρρωστημένα μηνύματα

«Είσαι σαν εμένα – σου αρέσει ο βιασμός». Αυτό είναι μόνο ένα από έναν χείμαρρο διεφθαρμένων μηνυμάτων που έστειλε ο Dominique Pelicot σε δεκάδες άνδρες που προσκάλεσε να κακοποιήσουν σεξουαλικά τη σύζυγό του Gisele. Ο Pelikot κατηγορείται ότι επιμελήθηκε και κατέγραψε σχολαστικά επί εννέα χρόνια, όλους τους βιασμούς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου