Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 01, 2010

"Πληρώσαμε κάτιτις ...παραπάνω!"


"Την Τεταρτη 31/12/09 πηγαιμε 3 ατομα για φαγητο στο γνωστο παραδοσιακο καφενειο "μορφη" στο θησειο.Πηραμε 2 ποικιλιες(ντοματα,αγγουρι,2-3 κεφτεδες λιγο λουκανικο και λιγο ρωσσικη σαλατα) 2 καραφακια οινομελο ενα καραφακι ρακομελο μισοκιλα και δυο ποτηρια κρασομελο...
και πληρωσαμε 93.50.Αυτο σημαινει οτι δωσαμε πανω απο 30 ευρω το ατομο σε μαγαζι που απευθυνεται σε φοιτητες.Με 30ευρω το ατομο θα μπορουσαμε να παμε να φαμε στη σπονδη που εχει και βραβεια michelin η σε καποιο εστιατοριο απο τα καλα της αθηνας.θα στειλω email και στο ιν.κα. για ενημερωση.(αν χρειαστει εχω και την αποδειξη κρατησει)"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


2 σχόλια:

  1. Μπράβο στο φίλο που το καταγγέλει. Εάν το καναμε όλοι αυτό για παρόμοιες περιπτώσεις, θα έχαναν τον ύπνο τους πολλοί μαγαζάτορες που κοιτάζουν να κάνουν αρπαχτές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από το συγκεκριμένο μαγαζί έχω πάθει χοντρή δηλητηρίαση και δεν ξαναπάτησα εκτός αν κάθε φορά που πήγαινα έπρεπε να κρατάω μαζί και τον κώλο μου!
    Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή