Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 30, 2010

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ON TELECOM!!!

Ρε παιδια εκει στην οn telecom τι κανουν?? Εδω κ ενα μηνα εχουμε προβληματα στην συνδεση κ ενω παιρνουμε κ ξαναπαιρνουμε τηλεφωνα δεν γινεται τιποτα! Και παλιοτερα πιαναμε κ μια γραμμη να μιλησουμε! Τωρα ουτε κ αυτο γινεται! Συνεχεια στην αναμονη κ αναμονη κ αναμονη!! Το

ηχογραφημενο λεει οτι ο μεσος χρονος αναμονης ειναι 5 λεπτα κ περιμενα σε 3 τηλεφωνα 15 λεπτα!!!


κ τελικα δεν μιλησα!υποθετω ολοι εχουν προβληματα επιτελους??καθε 5 λεπτα η συνδεση μας πεταει εξω!μεχρι κ τα τηλεφωνα απο την πριζα βγαλαμε επειδη ειχαν πει παλιοτερα οτι φταιει ο δρομολογητης!ωραια αφησαμε μονο το μοντεμ επανω κ δεν εχουμε τηλεφωνο εδω κ ενα μηνα για να δουλευει αυτο το ιντερνετ!ΠΟΥΝΤΟ??οκ 2 χρονια δεν ειχαμε προβλημα κ 2 χρονια πληρωνω παντα κ πριν την ωρα του!!αλλα ενα μηνα τωρα μας εχουν σπασει τα νευρα!κ ερωτω τωρα εγω....αν δεν το πληρωσω θα φταιω???η να σηκωθω κ να φυγω κ να παω στου οτε που μια φιλη απο οτι μου λεει εχει οτε κ το πραγμα πεταει!!!δλδ ελεος πια!!!αν το κλεινουνε το μαγαζι ας μας το πουνε να ξερουμε να τελειωνουμε!!δεν μου φταιει κ τιποτα το pc να το σπασω απο τα νευρα μου!ηρακλειο μεταμορφωση η συνδεση ειναι ΜΗΝ ΠΩ Κ ΓΩ ΤΙ..!!



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



----------------------------------------

Ποτε επιτελους θα καταλαβετε οτι σαν καταναλωτες εχετε δυναμη?



Αν εσυ και αλλοι 100-200 που εχετε τετοια προβληματα ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ , η ON και η καθε ON θα συνεχισει να σας παιρνει τα λεφτα.

Αντιθετως , αν αποφασισετε να πατε σε αλλο παροχο , η ΟΝ ή θα σοβαρευτει επειδη θα δει οτι χανει λεφτα ή ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ!!

Φτασατε πλεον σε σημειο να διαμαρτυρεστε για προϊόντα και υπηρεσιες που πληρωνετε ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ??

Aναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου