Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 17, 2010

Αίσχος στο μαγαζί Cocoon στο Μικρολίμανο

Αρχικά να αναφέρω πως στο εν λόγω μαγαζί (Cocoon) πηγαίνω συχνά όποτε διαλέγω να πάω μικρολίμανο. αλλά χθες τύχαμε μιας εικόνας διαφορετικής από τα συνηθισμένα του μαγαζιού! Λες και πήγαμε σε διαφορετικό μαγαζί! Παραγγείλαμε ώρα αφού είχαμε καθήσει, η παραγγελία μας ήρθε ακόμα πιο αργότερα! Όσο για αυτά που παραγγείλαμε...


3 σοκολάτες στη παρέα που παραγγείλαμε ήταν ΑΙΣΧΟΣ! Δεν πινόντουσαν, στις 2 γουλιές το αφήσαμε! το ίδιο παράπονο σύμφωνα με ! τη σερβιτόρα μας έγινε χθες απ'όλους όσους είχαν παραγγείλει χθες σοκολάτα, την οποία και εσφαλμένα πληρώσαμε 4.5 ευρώ!!! 2 μπύρες που πήραν ήρθαν χωρίς πατατάκια-ξηρό καρπό, το ίδιο συνέβη και όταν προστέθηκαν άλλα 2 άτομα στη παρέα τα οποία επίσης παρήγγειλαν ποτά, τα οποία όμως δεν κώλωσαν, ζήτησαν αυτό που δικαιόντουσαν και μας έφεραν πατατάκια λίγη ώρα πριν φύγουμε, με τη δικαιολογία πως μπολάκια δεν υπήρχαν και περίμεναν!!! Και αφού σέρβιραν σε εμάς πατατάκια σιγά σιγά σέρβιραν και στα υπόλοιπα άτομα στο μαγαζί!!! Η τελευταία που έφταιÎ! �ε ήταν η σερβιτόρα! Ελπίζω να δημο! σιευ τεί ώστε να μην ξανατύχουμε τέτοιας αντιμετώπισης στο μαγαζί, όχι μόνο εγώ, αλλά ο οποιοσδήποτε πελάτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου