Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 03, 2010

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό

Σε δημοτικό σχολείο του κέντρου, η διεύθυνση του σχολείου ζήτησε από τους μαθητές το ποσό των 110 ευρώ!!!! για να λάβουν μέρος στη σχολική παρέλαση της 28ης. Ποσό εξωφρενικό για μια απλή παρέλαση και μάλιστα σε τέτοια εποχή

(όχι βέβαια πως σε άλλη εποχή θα ήταν λογικό..). Κάποια παιδάκια δεν πήγαν, όπως ήταν φυσιολογικό. Την επομένη της παρέλασης, η
διεύθυνση του εν λόγω σχολείου, θέλοντας λέει να ανταμείψει τα παιδιά που έλαβαν μέρος στην παρέλαση, τα πήγε περίπατο, αφήνοντας τα παιδάκια που δεν είχαν λάβει μέρος στην τάξη κλεισμένα να ζωγραφίζουν!!! Ένα είδος τιμωρίας δηλαδή!!! Φυσικό ήταν να στεναχωρηθούν και να αναρωτιούνται "κάναμε κάτι κακό?"

Η διεύθυνση μπορούσε να τους χτυπήσει στο χέρι με την βίτσα , να τα σηκώσει στον πίνακα να κάθονται με το ένα πόδι ή ακόμα και να τα αποβάλει δια παντώς από τα ελληνικά σχολεία που απείχαν από την ιερή ετούτη στιγμή!!!

Ας σοβαρευτούν οι αρμόδιοι παρακαλώ , τα χρόνια της εθνικιστικής λατρείας έχουν περάσει πιστεύς, αν και τελευταία βλέπω ότι επανέρχονται..

Προς γνώσιν

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου