Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 02, 2010

ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ –ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ- ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

Στην περιοχή της Λιβαδειάς υπάρχει ένας κομπογιαννίτης – θεραπευτής. Το όνομα του είναι Γρ……. και θεραπεύει καρκίνους, και άλλες ανίατες ασθένειες (αν είναι δυνατών), λύνει μάγια προσφέρει υπηρεσίες ψυχικές και σωματικές! Βοηθά γυναίκες να αποκτήσουν παιδί! Αποβάλει την αρνητική ενέργεια! κ.α.!!
Εκμεταλλεύεται λοιπόν την ανθρώπινη ανασφάλεια, την αγωνιά, τους φόβους, τα θέλω και την ανησυχία των ανθρώπων για την ζωή και την υγεία τους, με σκοπό να αποκτήσει χρήματα και εύκολη ζωή (τεμπέλικη και εξασφαλισμένη). Όλα αυτά πατώντας πάνω στην πίστη των θυμάτων του για Τον Θεό, αντλώντας την δύναμη από Αυτόν (υποθετικά)! Με ευλογημένο νερό (από πηγές) και ευχές!


Εξαπατά τον κόσμο! Ένα καλοστημένο κύκλωμα που επιλέγει με προσοχή τα θύματά του (αδύνατους και ευκολόπιστους ανθρώπους), δημιουργώντας εξάρτηση σε αυτά από έναν εξαιρετικά ευφυή και έξυπνο άνθρωπο.

Δεν ξέρω αν πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας ή η εκκλησία αλλά αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να κάνει κάτι, ας το κάνει, είναι ανάγκη! (μπορώ να δώσω πληροφορίες)

Λοιπόν προσοχή σε όλους εμάς και στους δικούς μας ανθρώπους !



Ένα παραλίγον θύμα του!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου