Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 03, 2010

SotiriouTravel

Θα ηθελα μεσα απο εδω να εκφρασω την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ μου για το τουριστικο γραφειο SOTIRIOU-TRAVEL 3ης Σεπτεμβριου 25 Αθηνα.


Πριν λιγες μερες ετυχε με το εν λογω γραφειο να παω μια 7ημερη εκδρομη στην Ιταλια.

Τα παραπονα μου πολλα.

Απαιτηση να προπληρωσω την μεταβαση-επιστροφη με το βαπορετο στην Βενετια 25 ευρω το ατομο την στιγμη που ανακαλυψαμε εκει οτι το βαπορετο ειχε 6+6 ευρω μεταβαση και επιστροφη.

Απαιτηση δευτερη 25 ευρω το ατομο μια βραδυνη βολτα στην Ρωμη η οποια ηταν δεν ηταν 3 ωρες με πολυωρες στασεις για φαγητο. Στην ουσια τα καυσιμα του πουλμαν ηταν δεν ηταν 30 ευρω -πετρελαιο- ενω εισαπραξε 500 ευρω.

Το κυριοτερο. Ολα τα ξενοδοχεια ηταν ΕΚΤΟΣ πολεων -Βενετια, Φλωρεντια, Ρωμη- περιπου 10-20 χιλιομετρα μακρια απ το κεντρο των πολεων. Τα δε ξενοδοχεια εκτος απ αυτο της Ρωμης ηταν 1 εως 2 αστερων και ελεγαν 4 αστερων. Σε ενα δεν ειχε πετσετες για μπανιο, το τηλεφωνο δεν λειτουργουσε, σε αλλο δεν εκλειναν καλα τα παραθυρα και δεν ειχε ουτε ενα πλαστικο ποτηρι να πιουμε νερο....! Ενα σαπουνι για πλησιμο και καθολου σαμπουαν...!

Περιτο να πω για τα γευματα. Σε καντινα θα ειχαμε πιο πολυ ποσοτητα και ποιοτητα..!

Βλεπετε ολα αυτα τα παραπανω σημαινουν πολυ μικρο κοστος για το τουριστικο γραφειο και υποβαθμιση της ποιοτητας των πελατων.

Τωρα οσον αφορα το πουλμαν που ξεκινησαμε απο Αθηνα και καταληξαμε σ' αυτην ηταν ενα ΠΑΠΜΑΛΑΙΟ πουλμαν της 10ετιας του 80.... με πολυ θορυβο, σπασμενα πλαστικα, καθισματα που δεν πηγαιναν εμπρος-πισω, κουρτινακια να αιωρουνται... και αλλα τα οποια δεν κανουν ενα πουλμαν να βγει στο εξωτερικο. Μαλλον ηταν για να μεταφερει εργατες σε ορυχεια....(Δεν εχω με τους ανθρωπους τιποτα)

Παρ' ολα αυτα ο οδηγος ηταν ΠΡΩΤΟΣ. Με συνεπεια, χαμογελο, φιλοτιμο εκανε οτι μπορουσε ο ανθρωπος να βγαλει το προγραμμα με αυτο το κατασκευασμα που του εδωσαν να οδηγησει. Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

Εν αντιθεση με την αρχηγο συνοδο η οποια δεν ηξερε την Ιταλικη γλωσσα, ηταν υπεροπτικη, δεν ρωταγε αν ειχαμε κανενα προβλημα, σε γενικες γραμμες ηταν αδιαφορη εως και ΑΣΧΕΤΗ με το αντικειμενο της.

Περιτο να πω πως ξεναγος δεν υπηρχε ΠΟΥΘΕΝΑ στις πολεις -λογω κοστους- παρα μονο στην Πομπηια ηταν ενας Ιταλος που αναθεμα τον καταλαβαινες το τι ελεγε...

Και τελος τι να πω για το πλοιο της επιστροφης. Και αυτο λογω κοστους παλι ηταν ενα πλοιο της 30ετιας που ΟΛΑ τριζανε μεσα σ' αυτο, ενω πληρωσαμε 2κλινη καμπινα μας εβαλαν σε 4κλινη καμπινα γιατι δεν ειχε λεει 2κλινες --ακουσον-ακουσον--, με ταχυτητα χελωνας και πολλα αλλα που το εκαναν πλοιο για εμπορευματα....!

Σε γενικες λοιπον γραμμες εμεινα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ απ την ολη οργανωση, λειτουργια και προσφορα απ' το εν λογω τουριστικο γραφειο το οποιο λογω κοστους υποβαθμισε τοσο πολυ τους πελατες του.

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Ηταν η χειροτερη εκδρομη που εχω κανει -σε πανω απο 15 εκδρομες-, και ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ασ προσεχουν λοιπον ΟΛΟΙ τους ορους και ασ ελεγξουν πρωτα το γραφειο που θα πανε εκδρομη.

Φιλοι ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ με τις χαμηλες τιμες που σας δινουν τα τουριστικα γραφεια. ''Η θα τα πληρωσετε κατα την διαρκεια της εκδρομης ''η θα υποβαθμησουν την ποιοτητα των παροχων που σας αναφερουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ.

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου