Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Φεβρουαρίου 28, 2011

Get that mother fucker

Οι γνωστές κυρίες που τριγυρνούσαν μέσα στην πορεία της περασμένης βδομάδας και φωτογράφιζαν κόσμο και γεγονότα με σκοπό να δώσουν στοιχεία στην Ελ.Ασ


κατάφεραν να αποθανατίσουν τον αναρχοάπλυτο τοξοφόρο που κατάφερε να ρίξει headshot στον Έλληνα αστυνομικό ενώ βρισκόταν σε περιπολία με την εντούρο μηχανή του πάνω στην πλατεία Συντάγματος.

Τις φωτογραφίες έδωσε στην δημοσιότητα το Υπ.Εσωτερικών επικηρύσσοντας τον βομβιστή με αρκετά χιλιάδες ευρώ!!!

Ας βοηθήσουμε λοιπόν της αρχές, αν έχετε δει τον παρακάτω εγκληματία ή έχετε κάποια πληροφορία για αυτόν παρακαλώ τηλεφωνήστε στο 2104800170 το όνομα του είναι ,John Rambo και έχει απασχολήσει της αρχές στο Βιετνάμ και στο παρελθόν!
H πρώτη φωτογραφεία είναι δευτερόλεπτα πριν εκτοξεύσει την αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ ενώ η στη δεύτερη τον βλέπουμε να ετοιμάζεται να ρίξει με το τόξο κατά των αστυνομικών!!

Πειστήριο νο1

Πειστήριο νο2






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου