Συνεπείς στο ραντεβού είναι για ακόμη μία φορά οι «Αγανακτισμένοι» πολίτες, οι οποίοι στις 18:00 το απόγευμα απέκλεισαν τη Λεωφόρο Αμαλίας, απέναντι από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Αυτή την ώρα (18:10), περίπου 400 άτομα βρίσκονται στη μέση του οδοστρώματος της Λ. Αμαλίας.
Για 19η ημέρα οι πολίτες βρίσκονται στις πλατείες των πόλεων της χώρας, διαμαρτυρόμενοι για τα οικονομικά μέτρα που έχει λάβει το τελευταίο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση.
Μετά το πρόσφατο πανευρωπαϊκό ραντεβού στο Σύνταγμα την περασμένη Κυριακή, το οποίο συγκέντρωσε 500.000 πολίτες, τα μέλη του κινήματος των «Αγανακτισμένων» ελπίζουν σε ακόμη μία μαζική διαδήλωση κατά του Μνημονίου και της κυβερνητικής πολιτικής, ενώ πλήθος κόσμου αναμένεται να γεμίσει και τις πλατείες πολλών ευρωπαϊκών πόλεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου