Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 23, 2011

Αφιερωμένο σε όσους αγαπούν τους μετανάστες .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...H θρασύτητα των Αλβανών μεταναστών και λαθρομεταναστών στο Νεοχώρι Κυλλήνης στην Ηλεία παίρνει συνεχώς διαστάσεις καθώς για άλλη μια φορά ελληνική σημαία καταστράφηκε από αγνώστους, πιθανότατα Αλβανούς.


Είναι το δεύτερο κρούσμα βανδαλισμού στο Εθνικό μας
σύμβολο μέσα σε τρία 24ωεα. Τότε είχε συλληφθεί ένας Αλβανός ο οποίος βέβαια βρισκόταν παράνομα στη χώρα και είναι άγνωστο εάν και πότε θα απελαθεί και φυσικά ουδείς γνωρίζει πια η τιμωρία του για την πράξη του. Το πιθανότερο πάντως είναι να αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τον ορισμό της τακτικής δικάσιμου κτλ κτλ. Με λίγα λόγια πλήρης ατιμωρησία, για τους αλλοδαπούς, γιατί τους Έλληνες πάντα η πολιτεία βρίσκει τρόπο να τους τιμωρεί είτε με νέα φορολογικά μέτρα είτε με έκτακτες εισφορές. .

Το νέο κρούσμα καταγράφηκε στο προαύλιο του Γυμνασίου Νεοχωρίου, όπου οι δράστες κατέβασαν τη σημαία, την έσκισαν σε δύο κομμάτια και την πέταξαν στο έδαφος. Εκεί την βρήκε η διευθύντρια του σχολείου και κατήγγειλε το περιστατικό στους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Λεχαινών. Τα απανωτά περιστατικά επιθέσεων στα εθνικά σύμβολα, έχουν αναστατώσει την τοπική κοινωνία και η κατάσταση κινδυνεύει να ξεφύγει από τα όρια.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο πίσω από τη νέα επίθεση να κρύβονται οι άλλοι δυο Αλβανοί που συμμετείχαν στην πρώτη καταστροφή της σημαίας τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στην πλατεία του χωριού, οι οποίοι ίσως επέστρεψαν για να… εκδικηθούν για την σύλληψη του 27χρονου ομοεθνούς τους! Οι δυο Αλβανοί «οικονομικοί» μετανάστες δεν έχουν εντοπιστεί.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου